Teme o ostalim sportovima
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Trener Flensburga Vranjes je novi selektor nase reprezentacije
By flameni
Kakav ples od rukometa, uneredismo Ruje, samo ovako da nastavimo i idemo sigurno na prvenstvo.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Moderno odigrano prvo poluvreme,ali u drugom smo opet pali i morao je ministar Stanic da se pokaze u punom sjaju da bi pobedili.Ipak smo pobedili sto je najvaznije.Rnic odlican u prvom poluvremenu,drugo sam pratio slabije.
By flameni
Ako smanjimo nase tradicionalno glupe tehnicke greske u napadu na minimum mi mozemo da dobijemo svakog.Vranjes je bio srednji bek, trebalo bi da radi na tim pasovima bekova maksimalno, imamo dosta kvaliteta, samo treba lepo uklopiti to, opametiti neke i nauciti ih da igraju odgovornije i to je to.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
flameni napisao:Ako smanjimo nase tradicionalno glupe tehnicke greske u napadu na minimum mi mozemo da dobijemo svakog.Vranjes je bio srednji bek, trebalo bi da radi na tim pasovima bekova maksimalno, imamo dosta kvaliteta, samo treba lepo uklopiti to, opametiti neke i nauciti ih da igraju odgovornije i to je to.
Vranjes je visok samo 168 cm,ali je bio u postavi Svedske kada su Svedjani sejali strah u Evropi :clap:
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Nase devojke ce SP igrati u Cairu protiv Danske,Brazila,Japana,Kine i Alzira.
Lak zreb,a igramo u Nisu.
Ocekujem makar drugo mesto.Problem moze da nam bude Danska i Brazil
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Metaloplastika je pocela da se sprema za novu sezonu i ocekuje se plansman u prve 2-3 ekipe.Inace u ligi nece igrati Vojvodina i Partizan koji igraju Seha ligu.Bruka i sramota je da te dve ekipe igraju Seha ligu,a ne Metaloplastika koja je pre dve godine i igra Seha ligu gde je uprkos velikih problema sa povredama bila na sredini tabele.
  • 1
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 146
NBA

Topic za sve ovo bavljenje kosarkom ima 3 meseca i[…]

KK Crvena Zvezda 26/27

Ocekujem najgoru ekipu u istoriji kluba gde se ne […]

Vratiću se na nešto što smo Karabura[…]