Teme vezane uz regionalnu ligu
Korisnikov avatar
By J.Erving
MILOS OBILIC napisao:
Salvatore Guliano napisao:
MILOS OBILIC napisao:Spahija je dobar trener jedan od hrvatskih najboljih strucnjaka.
Ipak Cibona mora da se pojaca domacim igracima jer ona ekipa sa 4 Amera se dokazala kao jako losa.Saric jeste talenat,ali ocekujem da mu klinci iz Vizure pokazu kako se igra kosarka.
e ovde si ga preterao
Ja Sarica ne volim i tacka.
E to je vec argument.
Korisnikov avatar
By Lika
zola napisao:
Nookie napisao:Neven Spahija verovatno novi trener CIbosa...
To bi bilo super. Nije zanimljivo bez Cibone. Bice mnogo jaci sledece sezone, ostaju im Saric i Blesingejm
Ostaju i D.J.Strawberry i Žižić ;)
P.S. Osigurali su i poprilično visok budžet, no o tome ne smijem, jer će mi se začepiti dotok informacija u suprotnom 8-)
Korisnikov avatar
By zola
Pa to je onda ozbiljna ekipa. Nisam znao da i Strouberi ostaje, a za Zizica sam pretpostavljao da hoce. Onda im fali jos jedan centar razbijac, tipa Kasun i to je ekipa za f4
Korisnikov avatar
By Nookie
Jagodica je skroz dobar igrac,u napadu konstantan(mada ume ponekad da se ispucava),u odbrani uvek na nivou...Sa Spahijom kao trenerom,i 2,3 ozbiljna pojacanja(koja ce sigurno doci,ne bi bas Spahija uzimao prosecan tim),oni postaju jako ozbiljan konkurent za F4.
I realno je bilo da hrvatski timovi preduzmu neke korake,da im se ne ponovi sezona kao ova. Cedevita ce sigurno opet imati ozbiljan tim,mozda opet dovedu i neko ozbiljnije trenersko ime. Bice zanimljivo :D
Korisnikov avatar
By Lika
Cedevita je htjela preuzeti i Blassingamea i Strawberrya, ali ovi su ostali u Ciboni za manje pare. Šarić definitivno seli na trojku u idućoj sezoni, a očekuje se dobro pojačanje na četvorci, te afirmaciju još par mladih igrača, cilj je Euroliga. Para imaju i vjerujte mi, cifra je jaka, u razini Cedevite.
Korisnikov avatar
By MileBL
Kod Cibone je neka fora, ko ce imati klub pod kontrolom, pa su u proteklom periodu bili zbog toga u nezavidnom polozaju.
Korisnikov avatar
By Gaja
Lika napisao:Cedevita je htjela preuzeti i Blassingamea i Strawberrya, ali ovi su ostali u Ciboni za manje pare. Šarić definitivno seli na trojku u idućoj sezoni, a očekuje se dobro pojačanje na četvorci, te afirmaciju još par mladih igrača, cilj je Euroliga. Para imaju i vjerujte mi, cifra je jaka, u razini Cedevite.
Znaci bice sibanje sledece sezone :dance:
Korisnikov avatar
By zola
Lika napisao:Cedevita je htjela preuzeti i Blassingamea i Strawberrya, ali ovi su ostali u Ciboni za manje pare. Šarić definitivno seli na trojku u idućoj sezoni, a očekuje se dobro pojačanje na četvorci, te afirmaciju još par mladih igrača, cilj je Euroliga. Para imaju i vjerujte mi, cifra je jaka, u razini Cedevite.
Liko, ko finansira Cibose?

Po meni Saric nije za trojku, gledao sam 5-6 njegovih utakmice ove sezone i igrao je sasvim dobro na cetvorci, a bice kudikamo bolji. Jos kad se teren prosiri, bice blago imati takvu cetvorku. A u NBA pogotovo nema sta da trazi na trojci

Sa parama koje ima Cedevita, mogu da dovedu i bolje crnce od ove dvojice. Kad se setim da su Luksu Andrica placali 450000 :doh:
  • 1
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 515
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]