Teme vezane uz nacionalnu ligu Srbije
Korisnikov avatar
By zola
Koliko je meni cudan igrac Luka Drca. U jednom trenutku odigra neki dobar potez i na momente izgleda kao sasvim korektan igrac, a u drugom napadu odigra neki idiotski potez gde se pitas se da l je normalan
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Drca meni deluje kao veoma nestabilna licnost, i da zbog toga tako igra... sad to sam stekao utisak nakon odlgedanih 10ak partija njegovih ali ne mora da znaci da sam upravu
Korisnikov avatar
By Joomla10
zola napisao:Koliko je meni cudan igrac Luka Drca. U jednom trenutku odigra neki dobar potez i na momente izgleda kao sasvim korektan igrac, a u drugom napadu odigra neki idiotski potez gde se pitas se da l je normalan
+1

Zbog toga, ja bih njega iz fundamenta doveo u Partizan :lol: .

Bravo Miloje, bravo Novice, zacepio si usta onima koji su te vredjali.

Nego kako li ce Novica da odigra finale protiv nas zivo me zanima :) ?
By sasa 076
Mega je sinoc zasluzeno dobila, mada je Vasa igrao veci deo meca za nas, Dangubic mora da poravi onaj sut da bi bio igracina sve ostalo ima ali sa onakvim sutem bice prosek, Miloju svaka Cast za Jokica a zasto mu je dao minute pa kad vidis sta radi u juniorima mege jasno je da se radi o velikom talentu, bobi izdominirao, sto se zvezde tice ona bez rakoca ne moze da dobije partizan u finalu jel te poene nema ko da nadoknadi na spoljnim pozicijama i zvezda bez njega je druga ekipa, naravno da zvezdi nece biti lako u majstorici ovi klinci nemaju sta da izgube
By Edibledi
Једва чекам мајсторицу. Некако ми је то занимљивије него да гледам Мега - Партизан јер Партизан се са њима надиграва у првом полувремену а онда их сломи на почетку 3. четвртине и згази са 20-30 разлике. А ово ће да буде борба за уживање. Уморна Звезда против полетне Меге. Мега игра са играчима '93-94-95. а Радоњић држи на клупи Луку Митровића. То је жалосно. Може да пребаци Савовића на 5, кад изађе Боби и да убаци Митровића, који је сличан тип играча као Новица.
Не знам зашто није играо Марко Луковић? Јел повређен или зато да би млади Јокић добио шансу?
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Edibledi napisao:Једва чекам мајсторицу. Некако ми је то занимљивије него да гледам Мега - Партизан јер Партизан се са њима надиграва у првом полувремену а онда их сломи на почетку 3. четвртине и згази са 20-30 разлике. А ово ће да буде борба за уживање. Уморна Звезда против полетне Меге. Мега игра са играчима '93-94-95. а Радоњић држи на клупи Луку Митровића. То је жалосно. Може да пребаци Савовића на 5, кад изађе Боби и да убаци Митровића, који је сличан тип играча као Новица.
Не знам зашто није играо Марко Луковић? Јел повређен или зато да би млади Јокић добио шансу?
ni meni nije jasno sto Lukovic nije igrao, a igrao je celu protiv Vose npr... :think:
By Edibledi
Salvatore Guliano napisao:
Edibledi napisao:Једва чекам мајсторицу. Некако ми је то занимљивије него да гледам Мега - Партизан јер Партизан се са њима надиграва у првом полувремену а онда их сломи на почетку 3. четвртине и згази са 20-30 разлике. А ово ће да буде борба за уживање. Уморна Звезда против полетне Меге. Мега игра са играчима '93-94-95. а Радоњић држи на клупи Луку Митровића. То је жалосно. Може да пребаци Савовића на 5, кад изађе Боби и да убаци Митровића, који је сличан тип играча као Новица.
ni meni nije jasno sto Lukovic nije igrao, a igrao je celu protiv Vose npr... :think:
Играо и то одлично, 13п, 7ск. Можда га чувају за мајсторицу :). Звезда игра са 7 играча у ротацији а Мега са 9. Занимљиво је да је Крстић играо најдуже, 34 минута а он и иначе има велику минутажу, дупло већу од Луковића. Некако ми је неприметан у већини утакмица а Луковић увек лепо искористи већу минутажу.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
meni se bas zbog toga mnogo svidja! mozda zvuci glupo ,ali on obavlja tu sav posao igra na 2 i 3 igra u zoni dole i ceo mec je u igri. mislim da kada bi dobio pravu ulogu i kada bi bio prva ili druga opcija da bi se mnogo vise istakao ...
  • 1
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 218

Branim Kalinu cele sezone, ali ovo nema opravdanj[…]

Ovdje imate Kusturicine utakmice sa zavrsnog U18. […]