Stare teme
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Jomer napisao:Koji debilizam je ovaj spisak, kao sto je karabu napisao , umesto da pozovu igrace koji nisu afirmisani u javnosti, a od kojih bi nesto moglo da bude u buducnosti kao sto je ovaj Nastic, oni pozivaju dragana ,muslija.. koji su vec igrali za A reprezentaciju, i kojima glat moze da se dogodi da igraju dva takmicenja tokom leta, gde nece raditi na svojem usavrsavanju
Pre ce za reprezentaciju zaigrati Musli nego neki lik iz Borca,Sloge,Slobode koji je 92.godiste a igra tek 10-15 minuta po mecu.
Ne vidim svrhu pozivanja igraca iz KLS koji nemaju neku zapazenu minutazu.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Inace ovi momci ne samo da ce igrati na Univerzijadi nego i na Mediteranskim igrama,a trener je Oliver Popovic
Korisnikov avatar
By Joomla10
MILOS OBILIC napisao:Inace ovi momci ne samo da ce igrati na Univerzijadi nego i na Mediteranskim igrama,a trener je Oliver Popovic
Oliver Popovic ili Dejan Mijatovic? Na sajtu KSS-a videh da je Dejan Mijatovic u pitanju.

Sto se tice plejmejkera Vlahovic je za ovu trojicu navedenih izmislio kosarku.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Joomla10 napisao:
MILOS OBILIC napisao:Inace ovi momci ne samo da ce igrati na Univerzijadi nego i na Mediteranskim igrama,a trener je Oliver Popovic
Oliver Popovic ili Dejan Mijatovic? Na sajtu KSS-a videh da je Dejan Mijatovic u pitanju.

Sto se tice plejmejkera Vlahovic je za ovu trojicu navedenih izmislio kosarku.
Seniorsku vodi Duda
Univerzitetsku vodi Popovic,a on vodi ove momke i na Mediteranske igre koje pocinje 18 juna ako se ne varam
Mladu do 20 godina vodi Jovanovic
Starnije Juniore do 19 godina na SP vodi Mijatovic
Juniore do 18 godina vodi Aleksandar Bucan.Neka neko napise ko zna nesto o ovom treneru
Kadete do 16 godina cije je spisak danas izasao,imate ga na temi te reprezentacije vodi Vanja Gusa
Korisnikov avatar
By Karaburac
Obilicu imas opciju da editujes post, ne moras da pises uzastopne postove.

Inace, pises da Gujanicic lose igra u Americi, a momak je imao sasvim finu sezonu u Americi i od nasih igraca najbolju, daleko bolju od Nastica na primer.

Milosavljevic je mogao glat da ide u seniore, ovo je po mom misljenju ponizenje za njega, kao i za Jelovca koji igraju najbolje sezone u svojoj karijeri.

Gagic, Zivanovic, Dimic, Bircevic su vec igrali na Univerzijadi i imaju zlato, ne vidim svrhu njihovog ponovnog pozivanja. Svrhu pozivanja Covica verovatno niko ni ne vidi, mozda tata plati pripreme reprezentacije i avionske karte. Ne znam sta bi drugi razlog mogao da bude.

Balaban je prestar i bez dovoljnog potencijala, bolje da je pozvan onaj momak Huskic ili da se probalo Kravica ubediti da nastupi za nas na ovim igrama.

Musli je vec igrao za A selekciju, jeste da nije imao neku sezonu, ali je prerastao Univerzijadu.

Na krilnom centru nema ni Gujanicica ni Marelje i zao mi je i zbog jednog i zbog drugog, zanimljivi igraci. Nema Igrutivnovica na beku, nema ni Andreje Milutinovica (mada on ce igrati letnju ligu pa mu mozda ni ne odgovara). Siladji mozda i nije zasluzio poziv, ali je svakako jos uvek perspektivniji od Balabana na primer.

Deluje mi da nas savez vise juri zlato nego da razigra neke zanimljive igrace. Jos uvek imaju fore da izvuku lep tim iz ovoga, ali bojim se da vec vidim ko ce biti u timu i da ce otpadati oni zanimljivi, a ne oni igraci od kojih vec znamo sta da ocekujemo.
By Edibledi
У овом саставу има неколицина играча који и треба ту да буду а '92. су годиште. Можда је боље било позивати Бешовића и Дујковића него Гагића и Муслија који су имали веома напорне сезоне, као и Милосављевић, који је био на припремама А тима. Момци су играли 28(АБА)+3(КРК)+10(ЕЛ)+19(КЛС)=60 утакмица. Лазић је играо можда и више од њих због две фазе ЕК а и '89. је као Гаги.
Да ли је наш савез толико гладан те медаље јер су нам сениори у каналу, не знам?
Ко је уопште састављао овај списак, да ли Дуда или Оливер Поповић сам?
У сваком случају, ово је нехуман састав према играчима који су својим напорним радом и играчким напретком, у овој сезони, стекли право да деградирају у Апсолвентску репрезентацију Србије ;).
Да, фале Ђекић и Марко Луковић.
Требало је овако
Јовић '90, Вујошевић '92, Влаховић '90.
Анђушић '91, Јарамаз '91, Игрутиновић '92.
Дреновац '92, Станоје Кнежевић '90, Калинић '91.
Ђекић '91, Марко Луковић '92, Тодоровић '91.
Бешовић '92, Дујковић '91, Настић '92.
Ваљда је поента да се из ове екипе извуче неки играч који се намеће А тиму, који је прошао све млађе репрезентативне селекције а не да се направи селекција '89. годиште која не може ич да напредује али ће да узме медаљу. Ако се неко од њих издвоји по квалитету, прикључи се припремама А тима, ако је на дефицитарној позицији. Неки од ових играча су били жестоко запостављени у својим клубовима, или се нису снашли на позајмици, или су имали жестоку конкуренцију на својој позицији у тиму који се бори за трофеје.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Edibledi napisao:У овом саставу има неколицина играча који и треба ту да буду а '92. су годиште. Можда је боље било позивати Бешовића и Дујковића него Гагића и Муслија који су имали веома напорне сезоне, као и Милосављевић, који је био на припремама А тима. Момци су играли 28(АБА)+3(КРК)+10(ЕЛ)+19(КЛС)=60 утакмица. Лазић је играо можда и више од њих због две фазе ЕК а и '89. је као Гаги.
Да ли је наш савез толико гладан те медаље јер су нам сениори у каналу, не знам?
Ко је уопште састављао овај списак, да ли Дуда или Оливер Поповић сам?
У сваком случају, ово је нехуман састав према играчима који су својим напорним радом и играчким напретком, у овој сезони, стекли право да деградирају у Апсолвентску репрезентацију Србије ;).
Да, фале Ђекић и Марко Луковић.
Требало је овако
Јовић '90, Вујошевић '92, Влаховић '90.
Анђушић '91, Јарамаз '91, Игрутиновић '92.
Дреновац '92, Станоје Кнежевић '90, Калинић '91.
Ђекић '91, Марко Луковић '92, Тодоровић '91.
Бешовић '92, Дујковић '91, Настић '92.
Ваљда је поента да се из ове екипе извуче неки играч који се намеће А тиму, који је прошао све млађе репрезентативне селекције а не да се направи селекција '89. годиште која не може ич да напредује али ће да узме медаљу. Ако се неко од њих издвоји по квалитету, прикључи се припремама А тима, ако је на дефицитарној позицији. Неки од ових играча су били жестоко запостављени у својим клубовима, или се нису снашли на позајмици, или су имали жестоку конкуренцију на својој позицији у тиму који се бори за трофеје.
Zar se pre nece nametnuti Musli i Gagic nego li Dujkovic i Besovic?
Korisnikov avatar
By Karaburac
@MO

Imas krajnje limitirano razmisljanje.
Musli i Gagic su igrali EL protiv najboljih centara u Evropi. Musli je igrao i za A selekciju, sticajem okolnosti do duse, ali jbg. Njima nije potrebno ovo takmicenje. Od njih znamo sta mozemo da ocekujemo, stalno su nam pred ocima, a EL je kud i kamo jace takmicenje od Univerzijade...

@Edibledi

Nisam ni video ovaj sastav sto si pravio...
U principu mi se dopada. Samo si izmasio godista nekim igracima, koliko znam Dujkovic je 90', a Jovic 89', kao i Stanoje Knezevic. Mada me sada nesto zajebava pretrazivac pa ne mogu da proverim da li sam u pravu ili sam lupio najstrasnije.

Meni je Stanoje Knezevic 4 i ne bih ga vodio, na trojci su Kalinic i Drenovac sasvim dovoljni.
Sa druge strane vodio bih Gujanicica 92' kojeg nema na spisku.
Djekica bih mozda i vodio, ali generalno nisam za njega. Razocarao me je potpuno.
Lukovica ne bih sigurno, nema on jos uvek sta da trazi. On mora prvo sebi u glavi da iskristalise koju poziciju hoce da igra, onda moze i da pocne da se ulaze u njega. Umesto obojice bih dao pre sansu Marelji 92' koji je sada otisao da igra u Spaniju. Decko ide sporim putem van medijske paznje, ali mislim da moze mnogo.
Besovic, zao mi je tog momka, ali on cele sezone nije uspeo da pronadje klub... To dovoljno govori o njemu. Ne znam koliko se isplati ulagati u njega. Licno bih voleo da je ovaj momak Huskic dobio sansu, rece Zola da je sad potpisao za Huventud, bilo bi zanimljivo videti ga koliko zaista moze i uvesti ga u tu reprezentativnu pricu ako ima potencijal. Cak bih recimo i o Bozi Djumicu 92' razmislio iako je tezak komad drveta. Momak je mnogo snazan i secam se kad je odlicno odigrao protiv Bobija. Mozda bi valjalo videti koliko trenutno moze i da li ima prostora za napredak...
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]