Mesto za sve nekošarkaške diskusije
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
Uzasavam se zena kojima je prst pored noznog palca veci od samog palca
Mozda zbog bapskih prica da su to zene koje vole da komanduju a delom i zbog cinjenice da mi se to nikako ne svidja. :think:
By kosta76
Yopitsch-Kurz napisao:Uzasavam se zena kojima je [i]prst pored noznog palca[/i] veci od samog palca
Mozda zbog bapskih prica da su to zene koje vole da komanduju a delom i zbog cinjenice da mi se to nikako ne svidja. :think:
brrr i ja brate.
Nisam znao za ostatak price ali ruzno je estetski, da ne idemo dalje
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
Uzas brate moj! Imao sam jednu devojku kojoj je bio veci od palca, pa brat-bratu, za citav centimetar!
Cuj, sa godinama je razvila refleks da ga savija kad nosi sandale ili sta god otvoreno. Nije izgledao toooliko duzi... Ali kad dodjemo kuci, i kad ga ispravi... :angry-banghead: :angry-banghead: :angry-banghead:
By kosta76
Ne bih da ti zgadim zivot, pa ako nesto jedes , ostavi na sekund. Kada sam bio klinac, osnovna skola, znas kako nam je tada bio trip da poljubimo neku klinku....Drugarica iz razreda od mog druga iz kraja...Mladja godinu dana....Usavrsavali nas dvoje tehniku francuskog poljubca :lol: ...Jednog letnjeg dana odemo na bazen....Ona je imala spojene mali i domali prst na obe noge. Potpuno izdefinisane prste ali spojene kozicom. Dok nismo otisli na bazen, nisam provalio jer smo bili isuvise mladi da bih to otkrio ranije u nekim drugim drustvenim igricama..Plovna kozica :icon-lol: :icon-lol: Osim toga je imala vec usta od mojih, ustvari oboje nismo kako se to radi pa sam dolazio kuci balavog nosa i brade posle njenih poljubaca :character-cartman: Kada sam otkrio tog dana da ima peraja, ubrzo sam zapalio :confusion-shrug:
Korisnikov avatar
By Shomy_lee_jones
jesi ti siguran da ova diosa canales nije larisa rikelme?ili je diosa canales na spanskom boginja necega ili tako neki nadimak njen za koji ne znam?
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
Diosa Canales (born January 11, 1987 in El Tigre, Venezuela) is a Venezuelan singer, actress, and model.
Diosa Canales is set to release her first album, La Birola Sexy Venezuela, described as a fusion of merengue and reggaeton.
Diosa is notoriously known for making promises of getting naked if her country's national football team wins a football tournament, just like Larissa Riquelme does; The two have gotten naked in public several times already. And, also like Riquelme, she became an internet phenomenon: first, when she got naked in front of her twitcam and were watched by more than 30,000 people in less than 12 minutes and became a trending topic until she got censored by Twitter, and later when she appeared dressed in short clothes with the colors of her national football team. She has worked also as a calendar model.

Znas li engleski toliko da ovo razumes?

Slika
Korisnikov avatar
By Shomy_lee_jones
sve je to lepo,posebno njena stopala,ali na onoj slici je larisa,to sam siguran 100%.bas zato sto imaju isti posao,mogao je google da zabaguje,tj neko da nazove larisinu sliku njenom+lice i u faci i u gradji(drvenoj)
edit:
pogledaj slike na netu,to je larisina tetovaza,cak sam i nasao tu sliku
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
Slika
U pravu si, izbacuje tu sliku i pod Larisinim i pod Diosinim imenom
Korisnikov avatar
By Shomy_lee_jones
porazen si brate tamo gde si mislio da si najjaci,samobanuj se.idi za kaznu nadji ribu sa manjim palcem od noznog kaziprsta
Slika
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 54

Vratiću se na nešto što smo Karabura[…]

KK Crvena Zvezda 26/27

Чуо сам да то спомињу.. Углавном имају тачне инф[…]