Mesto za sve nekošarkaške diskusije
By strelac
Au,ljudi najebasmo i to kolektivno. :think:

Pogledajte sta je ovih crvendaca i zelembaca. :mrgreen:

Opake su to guje :character-kermit:
Korisnikov avatar
By Karaburac
@Hazarder
Khm, radije ne bih ja to sam kopao, a iskreno zbog prirode mesta na kom se nalazi, ne znam ni kako bih to izveo :).
Jbg, idem danas na pregled pa cu da vidim sta ce da mi kaze.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Ona sisica iz Makedonije ili da se javi na forum ili ce da dobije kaznu od mene kao trenera ekipe,jer kauc GSK jos nije spreman da pruzme vodjenje ekipe jer ima neka nerasciscenja posla sa Albancima.
Ako se ne javi sledi kazna 5 serija po 100 sklekova,5 serija po 150 cucnjeva,5 serija po 100 trbusnjaka,10 krugova na atletskom stadionu i to ces uraditi sutra i to 3 puta- ujutru u 8,zatim u podne u 4 i uvece pod reflektorima u 9
Korisnikov avatar
By Lika
BogdanB napisao:Je l' jos nekom ovako? Da nije zbog ovih zvezdica? Meni je sad tako ceo forum,u petak nije bio takav,ni u subotu ujutru. Ako je zbog zvezdica,neka se izbace one. Bolje lepse da izgleda i preglednije.
Slika
CTRL + F5, isprazni cache
Ako bude problema dalje, mičemo zvijezdice
Korisnikov avatar
By BogdanB
Lika napisao:
BogdanB napisao:Je l' jos nekom ovako? Da nije zbog ovih zvezdica? Meni je sad tako ceo forum,u petak nije bio takav,ni u subotu ujutru. Ako je zbog zvezdica,neka se izbace one. Bolje lepse da izgleda i preglednije.
Slika
CTRL + F5, isprazni cache
Ako bude problema dalje, mičemo zvijezdice
Isto. Micite zvezdice.
Korisnikov avatar
By rudonja
Sajt za kosarku i politicku indoktrinaciju.

I dalje mislim da je 'klub ljubitelja kosarke' jako prefinjen naziv i mnogo vise prilici nasim odnosima koji podsecaju na masonsku lozu.

Tekst nije los.
Korisnikov avatar
By Joomla10
Ljudi, treba mi mala pomoc. Jel ima neko tablet racunar i kako ga sluzi?
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 3819
NBA

Topic za sve ovo bavljenje kosarkom ima 3 meseca i[…]

KK Crvena Zvezda 26/27

Ocekujem najgoru ekipu u istoriji kluba gde se ne […]

Vratiću se na nešto što smo Karabura[…]