Mesto za sve nekošarkaške diskusije
By milanezija
Karaburac napisao:Sto se mene tice podrzavam predlog.
Siguran sam da u ovoj gomili neradnika (izuzimam Liku) ima iskrenih gejmerskih fanatika :).

PS U igrice se ne racuna LOL, ako iko zapodene pricu o tome trazim da mu se brise nalog!
LOL :eusa-naughty: :angry-screaming: :angry-screaming: :angry-screaming: :obscene-hanged:
jesi ti normalan to je extremno GOvno od igre
Korisnikov avatar
By ubicatigrova
Moze o igrama, taman ce moje zivotno iskustvo tu da dodje do izrazaja :)
Korisnikov avatar
By Karaburac
milanezija napisao:
Karaburac napisao:Sto se mene tice podrzavam predlog.
Siguran sam da u ovoj gomili neradnika (izuzimam Liku) ima iskrenih gejmerskih fanatika :).

PS U igrice se ne racuna LOL, ako iko zapodene pricu o tome trazim da mu se brise nalog!
LOL :eusa-naughty: :angry-screaming: :angry-screaming: :angry-screaming: :obscene-hanged:
jesi ti normalan to je extremno GOvno od igre

Ma ne dao Bog da ja to igram.
Imam neke ortake sa faksa koji su bukvalno zaludjeni sa tim i kad krenu da pricaju o tome ja sam u fazonu :pray: prestanite, a posle nekog vremena cujem u glavi samo ovo :violin:

Nego ljudi jel imao neko problem sa uraslom dlakom? Moram kod hirurga to da mi cupa, pa nemam pojma koliko dugo necu moci da igram basket zbog toga. Jel mogu da ocekujem da cu za nedelju dana da budem u normali?
By milanezija
Ako neko hoce može sad da otvori ili da ceka sutra ja da otvorim. Ne mogu sad da otvaram kucam sa mob.
Korisnikov avatar
By ubicatigrova
Karaburac napisao: Nego ljudi jel imao neko problem sa uraslom dlakom? Moram kod hirurga to da mi cupa, pa nemam pojma koliko dugo necu moci da igram basket zbog toga. Jel mogu da ocekujem da cu za nedelju dana da budem u normali?
Sve zavisi koliko je urasla i gde je urasla.

Ako je mnogo urasla, morace dosta da kopa, a samo mesto gde je dlaka ce da diktira koliko ce da ti traje oporavak. Ako je neko nezgodno koje je stalno u pokretu, upotrebi trebace duze.
By hazarder
KAo sto rece ubica, zavisi gde je. Mozda mozes i sam da resis to, malo se napij radze, pa polako. Mada pusti mene,ja sam onaj tip primitinog Balkanca, koji ide kod lekara samo kad bas, bAs mora.
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
Evo da i ja izrazim zahvalnost ljudima koji su zasluzni za stvaranje novog foruma, momci i devojke SVAKA VAM CAST !!!
Ljudi su izdvojili svoje vreme da naprave nesto za sve nas, hvala im na tome

Cekam jos mog druga i brata Majamija da nam se prikljuci i onda cu smatrati da smo kompletni
By Knofler
Durlanc nije tu, Dzejsija nisam vidio isto.
Korisnikov avatar
By Jaka
Da otvorimo temu lepota i zdravlje za karaburca :lol:
Tema video igra ne treba ako me pitate pogotovu ako ne kacite linkove za skidanje :!:
Korisnikov avatar
By BogdanB
Je l' jos nekom ovako? Da nije zbog ovih zvezdica? Meni je sad tako ceo forum,u petak nije bio takav,ni u subotu ujutru. Ako je zbog zvezdica,neka se izbace one. Bolje lepse da izgleda i preglednije.
Slika
Poslednja izmena od BogdanB u Ned Dec 02, 2012 11:22 am, izmenjeno 1 put ukupno.
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 3819

Vratiću se na nešto što smo Karabura[…]

KK Crvena Zvezda 26/27

Чуо сам да то спомињу.. Углавном имају тачне инф[…]