Mesto za sve nekošarkaške diskusije
Korisnikov avatar
By Mutinjo
@Texx, znao sam da ces ti da me ispostujes. Sve si pogodio, svaka cast. Cak i za Miru Skoric :lol: Ej, jebeni Kashmir, kad sam cuo, umal' se ne onesvestih :lol:
I ovo sto si ti okacio, vrh, jebote, nismo ni svesni koliko toga ima, nego nikad nisam razmisljao na tu temu...

A ako zagrebemo malo po "Corbi", koliko samo tu materijala ima... Prvo sto mi pada na pamet:

[BBvideo 560,340][/BBvideo]

Korisnikov avatar
By Mutinjo
Knofler napisao:Pa zato su YU Grupa i Divlje jagode najveci ex Yu rok bendovi.
Slika

Salim se malo, ali gde bas njih nadje...
Yu grupa ok, ali ovi drugi meni nisu ni u 50, a kamoli najbolji... No dobro, zlo bi bilo da svi mislimo isto :lol:
By kosta76
hahahahaha Mutinjo, posteno sam se ismejao :lol: :lol: :clap:
Nisam slusao sve klipove ali kada sam video ono Kebino, setio sam se šoka kada sam devedesetih čuo njegovu obradu paint it black..Pomislio sam-Dobro bre je l ima neceg svetog za turbo folkere :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By texxxdrummer
A Seka Aleksic sto je uzela od Yngwie Malmsteen-a - Rising Force? TO je za mene ultimativni momenat nevjerice.

EDIT : ako govorimo o kolicini preuzetih stvari hodza Dino je tu sampion bez ikakve konkurencije. Covjek je 80% hitova pokrao
By Knofler
Aca Lukas je pokrao Cepeline, pjesma whole lotta love (dio izmedju drugog refrena i Pejdzovog rifa, nekih 30 sec).

Ne znam tacan naziv te Lukasove pjesme, ima nesto "kad bi znala, kad bi znala ko sam ja, ubila bi se"
Korisnikov avatar
By Shomy_lee_jones
Mutinjo nisam imao vremena da se poigram,ali nisam zeleo ni da ugrozavam Brki mesto alfa muzjaka.
Najgori mi je Corba,satro roker,a covek je klasican prevodilac.kad sam cuo ovo pre 10ak godina umalo me fras nije strefio
Korisnikov avatar
By Mutinjo
Ja sam svojevremeno znao gomilu primera obrada, nego sam sad pozaboravljao. Zato sam i okacio par onih, da se malo smejemo i da saznam za jos neku koja mi je promakla.
Jeste Bora krao od koga je stigao, pored one sto sam vec okacio i ove, na pamet mi jos pada i "zelena trava doma mog", to je Tom Jones ako se ne varam...
Slobodno kacite sta vam jos padne na pamet, volim to da uporedjujem i da kazem kao Kole: Jebote, nista im nije sveto :lol:
By kosta76
Jedna hard rock stvar Birtlsa koja samo dokazuje da su mogli da snima bilo sta van zanra u koji su svrstavani. Imaju dosta pesama koje odskacu od njihovog melodicnog fazona
Phil X je u skorije vreme fantasticno odsvirao ovo i zvuci jako sveže
Korisnikov avatar
By Shomy_lee_jones
pazi hard kor Bitlsi,to nisam znao...evo jedna letnja,Sloteru Nice kosarkars ti klice
  • 1
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 188
Takmicenja mladjih kategorija

Objavljen spisak za u 20 У20 репрезентација Србиј[…]