- Ned Dec 09, 2012 11:08 am
Auu, Najt 30 poena sinoc a Mejo 40 za Dalas...samo tako nastavite puleni moji 

TOKIO, JAVI SE, tvoje ovce ne mogu bez tebe...
"Mozda mislis da su ovi brci nesto najduze na meni ali grdno se varas"
Taktika Brkatog za muvanje prepički
Kure napisao:Iako ste svi predviđali krah Devils advocates, i siguran fenjer, do sada se vaše prognoze nisu obistinile, jer advokati suvereno drže sredinu tabele.Bynum gotovo sigurno neće igrati više ove sezone![]()
Usuđujem se tvrditi da bi bili među prvoplasiranima da su nas zaobišle povrede (Bajnam nije igrao ni minuta od starta sezone, a sigurno je među prvih 5 fantazi centara lige, Antoni Dejvis više ne igra nego što igra, prvo potres mozga pa u dva navrata zglob, Lovri zglob...). Mislim da smo Gale i ja imali najmanje sreće sa izbegavanjem povreda ključnih igrača, i ako se to promeni, pre svega povratkom Bajnama, tvrdim nepobedivi smo i ciljamo na vrh tabele...
Lika napisao:Desno koleno (operisano) mu je ok, levo je problematično posle one povrede na kuglanju, znaće se 20.12. da li propušta sezonu, ili igra od NG.Kure napisao:Iako ste svi predviđali krah Devils advocates, i siguran fenjer, do sada se vaše prognoze nisu obistinile, jer advokati suvereno drže sredinu tabele.Bynum gotovo sigurno neće igrati više ove sezone![]()
Usuđujem se tvrditi da bi bili među prvoplasiranima da su nas zaobišle povrede (Bajnam nije igrao ni minuta od starta sezone, a sigurno je među prvih 5 fantazi centara lige, Antoni Dejvis više ne igra nego što igra, prvo potres mozga pa u dva navrata zglob, Lovri zglob...). Mislim da smo Gale i ja imali najmanje sreće sa izbegavanjem povreda ključnih igrača, i ako se to promeni, pre svega povratkom Bajnama, tvrdim nepobedivi smo i ciljamo na vrh tabele...

TOKIO, JAVI SE, tvoje ovce ne mogu bez tebe...
"Mozda mislis da su ovi brci nesto najduze na meni ali grdno se varas"
Taktika Brkatog za muvanje prepički

Once you realize what a joke everything is, being the Comedian is the only thing that makes sense.
Lika napisao:Da, Ed Davs je imao šut 11/13 i bacanja 2/3, dodao još 12 skokova i eto indeksarealno to vise nece ponoviti, al nek omasi i jos deset suteva/bacanja, opet solidan indeks
Once you realize what a joke everything is, being the Comedian is the only thing that makes sense.