Teme vezane uz nacionalnu ligu Srbije
Korisnikov avatar
By zola
texxxdrummer napisao:Kakvi su vam utisci kad je u pitanju Novica, nisam ga gledao protiv CZ (10ak minuta samo) pa me interesuje jel se vidi neki napredak.
Ono protiv nas je bilo pretuzno
I meni je danas delovao bolje nego u utakmicama protiv Partizana. Ali jos se stedi, nije hteo da se baci na jednu loptu na sredini koju je pokupio Lazic i prikucao u kontri, a tad se lomila tekma. Iznervirao sam se u tom trenutku, nije to licilo na njega, ali razumem ga
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Novica je juce igrao odlicno, mozda zbog motiva... izdominirao je Savovica i pogadjao nekoliko puta, kao da mu se vraca sut ali ne onako kako ga mi pamtimo, takodje ima koju kilu viska sto je logican splet dogadjaja, pa mi deluje nekako cudno i nepokretljivo, ali kada uzme loptu i krene u dribling demantuje me.

Dangubic mi se svideo kako je odigrao, Micic takodje odlican, i dominacija Bobija, uz raspolozenog Novicu i Avramovica koji je solidno sutirao, to je odlicna okusnica za Aba ligu sl godine :) barem se nadam tome

Megini momci su me odusevili... tako se igra kada imate jednog nadprosecnog igraca u bilo kom pogledu, igra se podredjuje njemu dok ostali imaju priliku da se dokazu jer je paznja preusmerena na Bobija :)
utisak meca prodor Dangubica ili Drce nisam siguran i kada je otisao iz table pas u vazduh, klasicna vertikala, koju kupi Bobi i ukucava u kos onako dzukacki. takodje dominator kako kuca preko Brauna nakon skoka(uvacene lopte iznad Braunove glave) u napadu... sve u svemu zasluzena pobeda.

@Karabu izvinjavam se bio si upravu sto se Lukovica tice i ocu i ja Dangubica u svetom dresu ! :obscene-drinkingcheers:
Korisnikov avatar
By Karaburac
@SG taj pas je bacio Micic iza glave kad nije znao sta ce od sebe :)

Inace Vasi je ovo jedan od najslabijih meceva, ocajan sut iz igre, dosta gresaka je pravio. Ne znam koliko ste obracali paznju, ali mogli ste da vidite da je igrao mnogo bolje na pocetku utakmice kada je Danguba prevodio loptu i organizovao. Cak, obojica su tako igrali bolje. Mislim da bi Mega napravila jos vece cudo kada bi Dangubic i Micic zamenili pozicije u napadu. Mada je mozda za Micicev razvoj bolje sto igra vise na pleju i Rakocevic je poceo kao plej pa se tek kasnije prebacio na beka. Ko zna, mozda to i nije lose, ali sam siguran da bi trenutno sa zamenjenim pozicijama obojica pruzali vise.
Korisnikov avatar
By zola
Karabu, jesi video kako Bobi baca one poluhoroge preko Brauna sa metar, metar i po razdaljine? Ono je bash tuga
Korisnikov avatar
By Karaburac
Ma ne zna Bobi nista ledjima, to ne treba ni ocekivati od njega, ali dobro pogadja kada treba da realizuje asistenciju, kad je licem okrenut i onda je samo smesti. Ima brz taj izbacaj i brze ruke pa odbranbeni cesto ne stigne da odreaguje.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Bravo za Vojvodjane, svaka cast momci. Radnicki razbijen jos jednom u Jezeru od strane KLS ekipe. Toliko o tome da u nasem prvenstvu nema igraca i nema talenta. Ni Mega ni Vojvodina nemaju ni jednog stranca, Mega igra prakticno sa decom, ako izuzmemo cetiri igraca. Vojvodina ima iskusniji sastav, ali ni jedan od ovih igraca nije skup, siguran sam da White sam ima vecu platu od pola tima, ako ne i od celog tima Vojvodine. Tako je malo ulaganja potrebno da se kvalitet kosarke u domacim ekipama drasticno poveca. Vojvodina je odradila sjajan prelazni rok i pojacala se sa cetiri igraca na deficitarnim pozicijama. Da je Sloboda imala sredstava mogla je uz 4 pojacanja isto ozbiljne probleme da pravi.

Svaka cast Bolticu, prosle godine sam ga zapazio, ove godine se mucio sa povredom, ali izgleda da je to proslost. Mnogo mi se dopada kakav je plej, ima snagu, solidnu tehniku, zna da oseti igru i igra sasvim korektnu odbranu. Kompletan igrac, naravno nije najveci kvalitet, ali je kompletan sve zna covek.
Korisnikov avatar
By texxxdrummer
Bas sam zapazio ovog Bolitca, par ukradenih lopti na Capinu, dobro ga je pritiskao, dobar u tranziciji, zna povuci.
Zanimljiva mi je vosa skroz
Korisnikov avatar
By Karaburac
Boltic je prosle godine bio ubedljivo najbolji kradljivac lige. Ne znam da li si primetio kako lepo postuje nize plejeve u reketu? To je i protiv Partizana radio u par navrata.
Meni je zanimljivo sto kod Vose dva najbolja igraca spoljne linije iz kls-a Stojacic i Radovan Markovic sada ustupraju mesto onima koji su bili manje zapazeni. Na primer Kuzeta se bolje pokazuje u Super ligi zbog defanzivnih sposobnosti.
Marojevic mi je otkrovenje dosadasnjeg toka sezone. Pruza zaista dobre partije, a to uopste nisam ocekivao. Najpozitivnije me je iznenadio od svih igraca. Sto se Jao Mileta tice mislim da im je najveci promasaj. Onaj Djumic jeste balvan, ali je bar balvan u kondiciji. Jao Mile deluje kao da ce mu trebati 3 meseca da se vrati u formu.
Korisnikov avatar
By texxxdrummer
@ Karabu, ne razumijem se u centre, vec rekog, ali Jao Mileta nikad nisam smatrao iole ozbiljnim igracem, mrzim onakve centre.
Naravno da bih se nervirao kad bi izgubio partizan, ali mnogo je dobro kada ovako dobijaju ekipe koje su autsajderi, to mnogo znaci mladim igracima,
tj bar se nadam da im znaci. Mnogo bih volio kad bi mogli nekako da ozivimo tu nasu ligu jebem mu misa
  • 1
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 218
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Svaki djecak koji ne ode na koledz a ima priliku […]

KK Partizan 2025/26.

Mislim da Žo treba najviše da drži svlačion[…]

Ostali klubovi ABA lige