Stare teme
By strelac
Shomy_lee_jones napisao:
strelac napisao:Ne,najbolje da pise kao sto je pisao.Malo ga zacinio,zaintrigrirao ljude.Ko ce da dodje i da se obrati Dr.Flamenom.

Prihvatam opkladu da je ovo Japanac.Avatar i ko je gejsa???
evo ja kazem da nije,ako izgubis nosis avatar milos obilic in real life :)
Prihvatam,samo kako ce da se dokaze ko je.ja ci da razmislim za tvoj avatar.OK.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Jebes ga, mene je prevario.
Ja ga pamtim po onome sto je @Texxx pricao. Kratke poruke koje saseku, ovo mi bas nije islo uz njega.
Jes da nisam prihvatio opkladu, ali pristajem na kaznu, odredite sta treba da uradim. Ako treba oticicu u NS i bodriti Coki Juniora, vikacu mu da je najbolji igrac na svetu i da zelim da mi oplodi sestru od tetke.
Korisnikov avatar
By Shomy_lee_jones
strelac kako mislis da je ovu opkladu mogu da izgubim,jel vidis sta mi je na avataru? :D
a za tvoj avatar treba dobiti od MO,al on to moze lose da shvati,tako mozda bude ipak moralo nesto drugo.
a za dokaz jebem li ga,nije ni bitno,forum je ziv kao retko kad,to je najbitnije...sto se mene tice mogu da budu i sva tri,cetri admina zajedno u cilju da forum podivlja :D
knofi ne mlati
By flameni
Slika

edit: moja reakcija na prethodnih nekoliko stranica. #ozbiljnostibez
Korisnikov avatar
By username999
Well, sigurno je jedino da ovde ne pišem da bih vas zabavila... imam običaj da pitam sve dok ne dobijem odgovor. A sad mi je jasno zašto Tokyo nije pokušao ni da svrati, a ne silazi s neta :)
By kosta76
Logicno, ova prica ima poentu osim toga sto je zabavila narod. Kjoto, pozdravi pesnika kada ga cujes. Reakcije su bile neprocenjive
Korisnikov avatar
By texxxdrummer
[BBvideo 560,340][/BBvideo]
Korisnikov avatar
By Shomy_lee_jones
Korisnikov avatar
By SASA BANJAC
Ljudi,nisam bre proverio niciju adresu,kakav Tokyo kakve price sta je vama...Nema devojka veze s Tokijem,napali ste devojku ko zubna bolest !!! Ako ste oterali jednu od dve devojke koje imamo,drzite gace najebali ste !!!

Pa sta ste se okomili Tokyo,Tokyo,daj iskulirajte malo,otici ce devojka jbt !!!
  • 1
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 59
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]