Stare teme
Korisnikov avatar
By SASA BANJAC
Gale napisao:
texxxdrummer napisao:Pokusavam da skontam ko drzi ciju stranu na ovom forumu, ja i Gale smo kao do jaja a on me prca gdje stigne, Sale i Lika su kao super jarani a vamo opklada decenije, ukopavanje na svakoj temi.. Ne znam...
Lord dzentlmenski staje na stranu slabijeg, respect!
Ti mi se ne javljaj. Šta je značila ona poruka Yopicu , :romance-heart: :romance-heartbeating: :romance-heartsthree: :romance-heartstiny: :romance-inlove: :romance-lovegoddess: ? Od bola sam se izlogovao momentalno!

EDIT: Sale, ni ti mi se ne javljaj! Gde je moja :D analiza Miljenovića?

Sramite se obojica!
Gale,nisam brate stigao,borim se protiv ovih likinih sila zla...Ali hocu do kraja nedelje !
Korisnikov avatar
By Gale
Likaneeee, nemoi da ga diraš, vidiš da ima da piše! :D

To je to. Uglavnom, ja dakle mislim da će večeras da padne smuv. Iako je forum učinio sve što je mogao, moj pulen odustati neće!
By Knofler
Ja takodje navijam za tog momka. Evo cak su i dva levata Banjac i SG shvatili da si nesigurna, @999.

Prosto taj lik treba da ucini jedan dobar potez, jedan presing da te osvoji, lako se to zakljucuje iz citanja tvojih postova u ova 2 dana.
Ili sasijeci to odmah (1% sansi da ce se to desiti) ili se smuvajte (99% sansi).

Zasto? Pa zato sto i ti potajno navijas za tu opciju, da se ne lazemo ;)

Gale je sisa, Banjac je dosadan ko sulj.
Korisnikov avatar
By SASA BANJAC
Knofler napisao:Ja takodje navijam za tog momka. Evo cak su i dva levata Banjac i SG shvatili da si nesigurna, @999.

Prosto taj lik treba da ucini jedan dobar potez, jedan presing da te osvoji, lako se to zakljucuje iz citanja tvojih postova u ova 2 dana.
Ili sasijeci to odmah (1% sansi da ce se to desiti) ili se smuvajte (99% sansi).

Zasto? Pa zato sto i ti potajno navijas za tu opciju, da se ne lazemo ;)

Gale je sisa, Banjac je dosadan ko sulj.
Jooooj,sta se ti javljas nesreco...Tebe su izbacili iz aviona jer si dahtao stjuardesi za vrat...Mnogi kazu i pilotima,ali ja ne bih isao tako daleko...

Na kraju ti si babojebac,ovo nije tvoj fah,nema devojka 63 god :))
By Knofler
Olosu idi na ovu novu temu, Lika priznao da je dvocijevka i da ga prima u rc :lol:
Korisnikov avatar
By Lika
Knofler napisao:Olosu idi na ovu novu temu, Lika priznao da je dvocijevka i da ga prima u rc :lol:
A gle ovoga sa ciklama činom :gay-rainbow:
Korisnikov avatar
By username999
:lol: :lol: Hvala momci, zaista, doktor je doveo kredibilitet u pitanje, ne znam zaista šta bih da vas nisam poslušala.

Taj dečko kod mene ima 0 šanse, inače bih ja već odavno smuvala njega 8-) . Labelovan je još ranije, dok je imao devojku, a muvao me. :snooty: (uvek sam to nekako povezivala sa tim što je ona njega varala po inostranstvu sa sasvim nepoznatim ljudima i to mu otvoreno priznavala, a on sve to opraštao i nikako nije stizao da je vara, pa se okomio na mene, kad smo i pre bili komšije, ali izgleda da nije samo to u pitanju :think: )

Nadam se da ga je ono stariji bata ukopalo, pa sad idemo napolje čisto jer smo se pre dogovorili, s obzirom da me nije ščepao i da je sam tražio da ide :D

A u more me nemojte bacati, nisam :character-ariel:
By flameni
username999 napisao::lol: :lol: Hvala momci, zaista, doktor je doveo kredibilitet u pitanje, ne znam zaista šta bih da vas nisam poslušala.

Taj dečko kod mene ima 0 šanse, inače bih ja već odavno smuvala njega 8-) . Labelovan je još ranije, dok je imao devojku, a muvao me. :snooty: (uvek sam to nekako povezivala sa tim što je ona njega varala po inostranstvu sa sasvim nepoznatim ljudima i to mu otvoreno priznavala, a on sve to opraštao i nikako nije stizao da je vara, pa se okomio na mene, kad smo i pre bili komšije, ali izgleda da nije samo to u pitanju :think: )

Nadam se da ga je ono stariji bata ukopalo, pa sad idemo napolje čisto jer smo se pre dogovorili, s obzirom da me nije ščepao i da je sam tražio da ide :D

Da li si upoznala naseg drugara jaku?Pijanistu i ljubitelja umetnosti...
Korisnikov avatar
By texxxdrummer
flameni napisao:
username999 napisao::lol: :lol: Hvala momci, zaista, doktor je doveo kredibilitet u pitanje, ne znam zaista šta bih da vas nisam poslušala.

Da li si upoznala naseg drugara jaku?Pijanistu i ljubitelja umetnosti...
Samo da napomenem da se isti sada na ovom mjestu zove Lizst, da ne bude zabune :) Divan decko :violin:
  • 1
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 59
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]