Teme vezane uz nacionalnu ligu Srbije
Korisnikov avatar
By fanste90
Metalac kao Fmp svojevremeno,menja trenere kao na traci(doduse ovaj je podneo ostavku),posle ulaska u SL oni menjaju trenera to mi je bas glupo.Boris se za ABA ligu i smenis trenera koji je celu sezonu vodio ekipu.Mozda ima neka pozadina koju ne znaam.Kao i @zex hteo sam da napisem da Radnicki nema cemu da se nada u SL i da ce trece mesto za njih biti maximalno,takodje mislim koga kod dobili u polufinali da ce lagano izgubiti.Ali sam se plasio reakcije navijaca Radnickog.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Gostovanje u Uzicu nije lako uopste za timove iz KLS-a i pored toga sto je Sloboda znatno oslabljena usla u Super ligu, a to je sada Metalac i osetio na svojoj kozi. Sloboda je u KLS-u u Uzicu tukla i Vosu i Megu (30 razlike) i Metalac, tako da ova pobeda nije preterano iznenadjenje. Nece biti ni laka gostovanja u Nisu (pukli tamo i Mega i Vosa, za Metalac sad iz glave nisam siguran, ali mislim da su i oni). Cak i Radnickom moze biti nezgodno gostovanje u Uzicu jer nemaju toliku dominantnost u reketu kao sto imaju Zvezda i Partizan, sto je glavna slabost i Nislija i Uzicana.
Inace jedva cekam da izadje snimak utakmice, pratio sam play-by-play i video da je Vasic drmnuo dve vezane trojke za pobedu.
Sloboda u Uzicu igra na granici fanatizma, potpuno drugacija ekipa kod kuce i u gostima gde ih ne mozes prepoznati.
Korisnikov avatar
By Joomla10
Arnautovic bacanja 3/8, za 2 4/6, za 3 2/3... Kako bre ovako lose bacanja, pa to je strasno... Obrenovic imao katastrofalno vece, a Vasic fenomenalno.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Ne znam, Arnautovic cele sezone kuburi sa sutom, mene i ove dve trojke iznenadjuju. Brz je, prodoran, ali bas muku muci sa sutom....
Korisnikov avatar
By Joomla10
Karaburac, ako se ne varam, on je jedva nesto preko 50% sutirao bacanja u KLS. zar ne? Zaista steta, mada da se to popraviti, za njega kazu da je maksimalno posvecen treninzima i da ima jos puno prostora za napredak.
Poslednja izmena od Joomla10 u Ned Apr 07, 2013 3:00 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Ovi Kragujevcani sramotni u sutu za tri poena pa naredna tri treninga bi mi samo trojke sutirali.
A sad sta je bre sa Metalcem>3 utakmce gube sa par poena razlike.Stvarno su me razocarali.
Vojvodina nema sta da trazi u Jadranskoj ligi niti imaju navijace niti mlade igrace.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Imaju dosta mladih igraca, ali nikako da im zaigraju....
Od onih sto dobijaju sansu na parketu najmladji su Kalinic i Pesakovic obojica 91'. Igrao je u prvom delu sezone i Vukasin Petkovic 92', ali je od jednom potpuno skrajnut ne znam da li je povreda ili nesto drugo u pitanju. Djumic 92' je dobijao sansu na kasicicu u kls-u, ali je dolaskom Mileta Ilica izgubio mesto. Ulazio je u igru jos i Seslija 93', ali je i on izgubio mesto dolaskom Nikole Markovica i opravkom Ivelje.
Veoma sam kivan na Sinisu Matica koji je sa generacijom 92' Novog Sada bio sampion prve jedinstvene juniorske lige Srbije, a iz te generacije se olako odrekao Bogica Vujosevica koji je imao dosta dobru sezonu u BKK Radnickom, Djumic i Petkovic su izgubili svaku sansu. Iz generacije 93' Camparu je poslao na kaljenje u Pancevo, a Seslija dobija minute na kasicicu. Najbolji strelac iz generacije 93' i drugi strelac proslogodisnje jedinstvene lige Srbije Vasic je dobio priliku na citavih 7 utakmica od kojih je na 3 igrao po 3 minuta, na jednoj 6, na dve utakmice 10 i na samo jednoj utakmici je dobio 18 minuta i gle cuda imao je 6 poena, 7 skokova i 2 asistencije za indeks 12.
Da zakljucim Sinisa Matic je po mom misljenju jedan u nizu srpskih trenera koji pokusava da izgradi svoje ime, a zabole ga da razvija neke talentovane klince koje ima.

Metalac nece nista uraditi u ovoj ligi, mozda nekom pomrsi konce, ali kao sto rekoh i na pocetku nemaju ono nesto sto je potrebno da budu cetvrti. Dosta para ulozeno, ali pogresno. Nije zdrav sistem i zbog toga i boluju.
Korisnikov avatar
By kontrabas
Karaburac napisao:Gostovanje u Uzicu nije lako uopste za timove iz KLS-a i pored toga sto je Sloboda znatno oslabljena usla u Super ligu, a to je sada Metalac i osetio na svojoj kozi. Sloboda je u KLS-u u Uzicu tukla i Vosu i Megu (30 razlike) i Metalac, tako da ova pobeda nije preterano iznenadjenje. Nece biti ni laka gostovanja u Nisu (pukli tamo i Mega i Vosa, za Metalac sad iz glave nisam siguran, ali mislim da su i oni). Cak i Radnickom moze biti nezgodno gostovanje u Uzicu jer nemaju toliku dominantnost u reketu kao sto imaju Zvezda i Partizan, sto je glavna slabost i Nislija i Uzicana.
Inace jedva cekam da izadje snimak utakmice, pratio sam play-by-play i video da je Vasic drmnuo dve vezane trojke za pobedu.
Sloboda u Uzicu igra na granici fanatizma, potpuno drugacija ekipa kod kuce i u gostima gde ih ne mozes prepoznati.
Konstantin je slavio protiv Metalca u 23rundi, iako samo minimalnim rezultatom (+3). Ne znam koliko Konstantin tuce odlazak trenera Djokica a koliko su rezultati odlika kvaliteta; ali verujem da bi sa Djokicem odigrali smirenije i da bi utakmice bile tesnije.
Inace ne mogu nesta da svarim ovaj index Super-Lige. On kao da je - cak i ako se ne uzme u obzir kvalitet takmicenja - kao stvoren za napumpavanje. Evo Micic 19p (4 skoka, pet asistencije), 8(!) izgubljenih lopti: index 16. Marjanovic 29p 15sk, 8(!) izgubljenih lopti: index 38. Pa gde to ima? Jer zna neko, zasto nije nastupao Velickovic?
  • 1
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 218
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Svaki djecak koji ne ode na koledz a ima priliku […]

KK Partizan 2025/26.

Mislim da Žo treba najviše da drži svlačion[…]

Ostali klubovi ABA lige