Teme o mladim igračima i reprezentacijama
Korisnikov avatar
By Zex88
Изашао коначан списак за европско..

"Na prvenstvu će igrati: Andrej Lučić, Marko Tofoski, Petar Radović, Uroš Šuput, Mitar Bošnjaković, Aleksa Stanojević, Petar Ostojić, Matija Popović, Andrija Đurić, Nikola Bundalo, Nikola Džepina i Miloš Šojić."

Мислим да ће Дрезгић баш недостајати овде.

Послато са SM-S937B помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Karaburac
U20 tradicionalno preskacu najbolji, tako da nista cudno za Drezgica.

U20 se uglavnom profilisu momci iz drugog plana. Prosle godine su to na primer bili Nikolic, Ristic i Savanovic.

Jako cudno selektovana ekipa sa potpunom nesrazmerom po pozicijama.

Vodimo 3 cista pleja Tofoskog, Lucica i Radovica,.

Kao dvojke vodimo Suputa i Popovica koji su vise 2na1 nego sto su 2na3.

Sto znaci da je jedino Mitar klasicna 3.

Svi ostali su visoki igraci. Stanojevic i Dzepina klasicne cetvorke. Bundalo, Sojic i Djuric su nesto izmedju 4 i 5 i Ostojic klasicna petica.

Veliki rizik ako se neko povredi i dosta nezgodan sastav da se raspodeli minutaza.
Korisnikov avatar
By Zex88
Ништа,испратићемо,па да видимо на шта ће то испасти.
Мислим да ће ми бити занимљивији ови млађи..

Korisnikov avatar
By Karaburac
Posto sam verovatno jedan od retkih koji je platio FIBI da bi gledao utakmice, ukratko neki moji utisci posle grupe.

Bio sam jako skeptican kako ce ovakva ekipa izgledati, a oni deluju timski bolje nego sto sam mogao i da pretpostavim.

Igramo jako agresivnu odbranu na coveku i linijama dodavanja, pogotovo na prvom pasu gde se svesno ulazi u rizik ispadnja kako bi se ukrala lopta. Ta agresivnost nam je u svakoj utakmici donela barem jednu cetvrtinu gde smo oduvali protivnika.

Ono sto mi je dodatno zanimljivo su neke petorke koje na papiru ne bi trebalo da funkcionisu, a ipak rade. Recimo protiv Litvanije smo jedno vreme igrali sa 2 pleja i 3 nominalno cetvorke (Sojic, Djuric, Stanojevic) i oduvasmo ih.

Jedina bas klasicna 210+ petica je Ostojic koji igra samo garbage time, tako da 5 pokrivaju Sojic i najbolji igrac do sada Dzepina.

Dzepina se dosta raskrupnjao i ojacao. Deluje mi tromije, ali je jako efikasan i za sada igra odlicno.

Bundalo je jako skocan, ali i jako mrsav. Nema bas neku ulogu u napadu, vise je tu za odbranu, skok i tranziciju.

Lucic je za sada iznenadjujuce lako usao u Drezgiceve patike. Iskreno, ne verujem da bi Savo bio bolji.

Bosnjakovic se raskrupnjao i ne moze vola da ubode. Dobar je lepak za ostatak tima i dalje i pored toga. Jako aktivan u skoku i asistencijama.

Radovic, Stanojevic, Sojic, Popovic donose ono sto sam i ocekivao.

Izdvojio bih jos novajliju Suputa koji mi se bas dopada. Ima slifa i ima telo. Dobra odbrana, smisleno u napadu. Mislim da ce se mnogi u Abi iznenaditi sledece sezone.
Korisnikov avatar
By Zex88
Хтео сам да гледам,али видео сам да фиба наплаћује,па сам одустао..

Карабу,знаш ли какви су нам ривалу у остатку брекета?

Korisnikov avatar
By Karaburac
Da brate 400 rsd za mesec dana. Nije mnogo, ali je i mene iznerviralo. Isto ce vaziti i za u18.

Mi sledecu idemo na Italiju, a ako prodjemo, onda na pobwdnika duela Grcka-Izrael.

Ne znam sta bih ti rekao o drugim ekipama. Generalno nikom ne igraju top prospekti, kao i obicno sto se desi na u20.

Italijani tako prosle godine osvojise iz drugog plana.

Video sam da kod Grka hvale Pagonisa.
Kod Italijana znam Lonatija iz Armanija i Bajoka iz Virtusa. Lonati je razbio Megu na ANGT, a i nasu u18 prosle godine u BG. Dobar plej.

Izrael mi je nepoznat.
Korisnikov avatar
By Zex88
Хвала на информацијама,ако не буде на тв-у, пратићу овде твоје утиске. :)
Сваку глупост су решили да наплате,ово ћу прескочити.

Korisnikov avatar
By Zex88
Хвала.. Пробаћу.. :)

• 1
  • 359
  • 360
  • 361
  • 362
  • 363
Takmicenja mladjih kategorija