Stare teme
Korisnikov avatar
By skeske
Po meni je logicno da nam Bogoljub bude novi Petrusev u smislu sanse. Sto se tice ostalih, Barna kroz ABA da se namece, Djulovic vec nema mjesta jer ce igrati jos neki nasi stariji domaci igraci.
Sto se tice kolicine stranaca, povrede su zahtijevale pretrpavanje, tako da ocekujem katovanje nekih bespotrebnih za sledecu sezonu, za pocetak 2 strana centra, Kenanu kome istice ugovor itd. Uzevsi u obzir da smo imali ove godine pokaznu vjezbu kako izgledaju takmicenja sa ovoliko ekipa, moja neka teorija je da se u rosteru mora imati 18 upotrebljivih igraca. Gdje bi 2 igrala samo ABA ligu (igraci koji nisu spremni za EL, evo npr ako se Barna ne pokaze na pripremama i ne znam, neko mladji, ali ne mladji kao ovi sada jer ti momci ce na koledz, prije bih nekog povratnika sa koledza kao eto Dzepinu, nekog "Plavsica", Momcilovica ako se ne odluci za razvojnu...)
Najbolja opcija je 8 stranaca koji prave razliku, 4 domaca koja mogu odmah pomoci i 6 momaka koji ce se razvijati kroz ABA ligu, tu mozemo ubaciti i jednog stranca ili cak dva ispod radara sa koledza ili nekog iz LS, probati nesto....
Imamo problem sa domacim peticama, tu moramo smisliti nesto, dati guzice nekom, nesto uraditi ali moramo iskopati domacu upotrebljivu peticu. Tu je Partizan recimo u porednosti jer ce dovesti Miletica i mogu vratiti Smajlagica.
Ne znam iskreno, nije vrijeme ni za ove postove, igramo odlicnu El sezonu i sanjamo dobar plasman...
Korisnikov avatar
By Zex88
Много глупсоти смо правили,Нвора у нападу,у одбрани скоро сви су имали своју ролу.
Кључни моменат је био клупирање Нворе.
Донело нам је бољу одбрану и проток у нападу.
Јаго је био максимално агресиван у одбрани,то мора да ради стално.

Е сад,бити или не бити у ЕЛ. Минимум 1 победа из Шпаније мора бити..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Zex88
Примили смо 52п од 19. екипе на табели за полувреме,која игра без пола тима у мечу где је нама победа све.
То би било то другари.
Ако нас усере да будемо на десетом месту и то је максимум.
Било је лепо надати се,идем да гледам боћање.

Korisnikov avatar
By Zex88
Лалатовић донео срећу..

Немам снаге за нешто више. Одох да спавам. Свађам се сам са собом сутра.

Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Zex88 napisao: Sre Mar 25, 2026 9:26 pm Примили смо 52п од 19. екипе на табели за полувреме,која игра без пола тима у мечу где је нама победа све.
То би било то другари.
Ако нас усере да будемо на десетом месту и то је максимум.
Било је лепо надати се,идем да гледам боћање.

hahahaha, što se kaže ciganska je tuga pregolema...

Ja sam pratio na sajtu statistiku zbog fantazija i isto sam razmišljao sredinom 3/4, legao da spavam, jutros proveravam kad ono okrenuste. Bitna pobeda zbog plasaman, verovatno i dosta bitna za samopouzdanje, jer nije ni lako dati 108 poena. S druge strane, okrenuti meč u kojem od 10. do 30. minuta gubiš, u kojem je klackalica sve vreme, gde je najveća prednost bila 13 poena, dosta je to dobro za tim.

Meč sa Barselonom je otprilike prvi veliki prijemni, posle ovog sinoć, mislim da imate šanse i da možete to da dobijete, da ne kažem da morate ako želite dalje. Srećno!
Korisnikov avatar
By skeske
Da.... Unaprijed upisana pobjeda protiv ekipe koja igra rastereceno..... Slobodnjake ljudi sutali 26/26, kakve trice su pogadjali, svaka cast.... Ovakve utakmice na kraju prosle sezone smo gubili, vidjecemo da li je ovo pocetak neke nove mentalne snage kod nasih igraca.
Idemo dalje, jos 5 utakmica, trebaju nam 3 pobjede da bi izbjegli 9-10 mjesto i imali jednu utakmicu kod kuce u plej autu.
Korisnikov avatar
By Zex88
Много велики проблем имамо у приступу на мечевима где смо фаворити.
Ова екипа када није на максималном броју обртаја је у проблему против свакога.
Овде смо се извукли,али ово није рецепт за плеј-оф.
Имамо до краја:
Домаћин:
Партизан
Париз
Гост:
Барса
Асвел
Реал.
Дакле минимум који морамо да остваримо је 3-2.

Korisnikov avatar
By skeske
Zex88 napisao: Čet Mar 26, 2026 10:15 pm Много велики проблем имамо у приступу на мечевима где смо фаворити.
Ова екипа када није на максималном броју обртаја је у проблему против свакога.
Овде смо се извукли,али ово није рецепт за плеј-оф.
Имамо до краја:
Домаћин:
Партизан
Париз
Гост:
Барса
Асвел
Реал.
Дакле минимум који морамо да остваримо је 3-2.

Ne moramo mi nista :D
U sustini sa 3-2 smo sigurno 7. a sa 2-3 postoji velika sansa da budemo 8. sto je isto dobro. Za veci plasman necu da kalkulisem uopste, ako se desi super, ako ne opet super.
Dobili smo unaprijed upisanu pobjedu, vidjeli smo kako, ocekuju nas jos 3 ovakve unaprijed upisane pobjede gdje cemo morati dati 120% sebe da pobijedimo.
Veceras je ona utakmica gdje ne ocekujemo pobjedu pa se mozda i ruka opusti i ako budemo na nivou kao protiv Panate, imamo sansu.
Srecno nam, imamo dobar tim, guramo dobro i vidjecemo za koju poziciju ce to biti dovoljno.
Korisnikov avatar
By Zex88
И то је тачно.

Много грешака правимо.. Не игра Барса ништа специјално,али нема концентрације.
Поготово код Кодија,који је преуморан..

Korisnikov avatar
By Zex88
Усрао нам се у живот Батлер овом партијом.
Још на -4 пас иза леђа..
Коди је цркао,још се могао повредити..
Мора Миљеновић да игра пре Јага,макар неће бити рупа у одбрани..

• 1
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 48
Svaštara

Iskreno mnogo mi je teško palo ovo juče kad[…]

Ја исто волим да погледам те турнире,поготово јер […]