Teme vezane uz regionalnu ligu
Korisnikov avatar
By skeske
Po meni je logicno da nam Bogoljub bude novi Petrusev u smislu sanse. Sto se tice ostalih, Barna kroz ABA da se namece, Djulovic vec nema mjesta jer ce igrati jos neki nasi stariji domaci igraci.
Sto se tice kolicine stranaca, povrede su zahtijevale pretrpavanje, tako da ocekujem katovanje nekih bespotrebnih za sledecu sezonu, za pocetak 2 strana centra, Kenanu kome istice ugovor itd. Uzevsi u obzir da smo imali ove godine pokaznu vjezbu kako izgledaju takmicenja sa ovoliko ekipa, moja neka teorija je da se u rosteru mora imati 18 upotrebljivih igraca. Gdje bi 2 igrala samo ABA ligu (igraci koji nisu spremni za EL, evo npr ako se Barna ne pokaze na pripremama i ne znam, neko mladji, ali ne mladji kao ovi sada jer ti momci ce na koledz, prije bih nekog povratnika sa koledza kao eto Dzepinu, nekog "Plavsica", Momcilovica ako se ne odluci za razvojnu...)
Najbolja opcija je 8 stranaca koji prave razliku, 4 domaca koja mogu odmah pomoci i 6 momaka koji ce se razvijati kroz ABA ligu, tu mozemo ubaciti i jednog stranca ili cak dva ispod radara sa koledza ili nekog iz LS, probati nesto....
Imamo problem sa domacim peticama, tu moramo smisliti nesto, dati guzice nekom, nesto uraditi ali moramo iskopati domacu upotrebljivu peticu. Tu je Partizan recimo u porednosti jer ce dovesti Miletica i mogu vratiti Smajlagica.
Ne znam iskreno, nije vrijeme ni za ove postove, igramo odlicnu El sezonu i sanjamo dobar plasman...
  • 1
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
Takmicenja mladjih kategorija

Partizan ima odlicnu startnu petorku, ali nema rez[…]

KK Partizan 2025/26.

Partizan mi trenutno najvise izgleda kao tim za ra[…]

Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Po meni je logicno da nam Bogoljub bude novi Petru[…]