Mesto za sve nekošarkaške diskusije
By Šipurske livade
Mogli smo da napravimo i grupu na Viberu cisto da budemo svi na jednom mestu, a pisemo ovde na forumu. Moze i neko okupljanje na leto.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Šipurske livade napisao: Čet Dec 25, 2025 11:58 pm Mogli smo da napravimo i grupu na Viberu cisto da budemo svi na jednom mestu, a pisemo ovde na forumu. Moze i neko okupljanje na leto.
Nemoj mi Biber grupe, imam za vrtic sa vastpitačicama, imam za vrtić bez vaspitačica, imam za posao, imam za basket, imam pun k...

Čekamo programera sa Malte da nam da predlog o tome šta nam je pametno činiti povodom ove modernizacije foruma.
Korisnikov avatar
By rudonja
dajte whatsapp ili discord :)
Korisnikov avatar
By rudonja
Salvatore Guliano napisao: Čet Dec 25, 2025 1:10 pm

Što se tiče foruma i njegove budućnosti, ako si sposoban i znaš šta nam je pametno da uradimo, stojim na raspolganju, kao glavni odgovorni, koji je preuzeo štafetu od Likana našeg dragog.
Mislim da je Lika na twitteru pod imenom i prezimenom, moze svako da ga nadje. Zanimljiv je jako.

Sto se foruma tice, nije problem nas forum vec su forumi realno dostigli vrhunac odavno i drustvene mreze su ih pojele.
Korisnikov avatar
By BBBbbb
Šipurske livade napisao: Čet Dec 25, 2025 11:58 pm Mogli smo da napravimo i grupu na Viberu cisto da budemo svi na jednom mestu, a pisemo ovde na forumu. Moze i neko okupljanje na leto.
ti si verovatno i dalje najmladji ovde a hoces viber grupu... to bih ocekivao od moje tetke koja je vec duze vreme u penziji a ne od nekoga ko vrv jos nije ni do 30 dogurao.
Korisnikov avatar
By MileBL
Dobra stvar je imati kontakte od ljudi, nebitno na kojoj platformi, nikad se ne zna gdje nas put moze nanjeti, tako da ako neko ima volje treba to uraditi...
Korisnikov avatar
By BBBbbb
digresija dok neko nesto ne napravi...
Ovaj forum je neupotrebljiv ako nema adblocker. Vise spam reklama i popup-a nego na random piratskim stream sajtovima. Do skoro iOS nije imao pristojno free resenje za ad blocking i na firminom kompu nemam opciju addons, tako da sam mogao ovaj forum citljiv samo kad sam gajbi za kompom... pa sam izgubio i naviku...
Korisnikov avatar
By Karaburac
Koliko se secam, reklame je Lika jos davno ubacio kako bi sajt sam sebe otplacivao...

Inace, ja sam ozbiljno limitiran... Morao sam da guglam sta je discord :oops: :oops: :oops:
Korisnikov avatar
By MileBL
Nisi limitiran, ni ja nisam cuo, jednostavno nismo povezani sa ljudima koji tu platformu koriste

Sto se tice reklama, sve forume koji imaju mogucnost pratim preko Tapatalka
Korisnikov avatar
By Zex88
Исто као и Миле..
Мада и ту ми искачу рекламе,али много мање..
Реално,твитер је преузео много више конверзацију него форуми. Остало је неколико великих и то је то.

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

• 1
  • 3814
  • 3815
  • 3816
  • 3817
  • 3818
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Готово је ово[emoji2369] Шта је било са Боломбојем[…]