Teme vezane uz regionalnu ligu
Korisnikov avatar
By MileBL
Незгодно до краја
Ниска петорка може проћи ако иде напад и погађаш за три у солидним процентима да се противник прилагођава нама.
Уколимо стане шут, одма се губи скок услед дефицита висине, патња жива
Korisnikov avatar
By Zex88
Tamerlan napisao: Sre Dec 03, 2025 9:46 am A Šengelija i Veseli zajedno imaju 100 godina.

Koliko je Plavšić u autu?
Не знамо,пише се по твитерима само да је повређен.
By Tamerlan
Zex88 napisao: Sre Dec 03, 2025 9:58 am
Tamerlan napisao: Sre Dec 03, 2025 9:46 am A Šengelija i Veseli zajedno imaju 100 godina.

Не знамо,пише се по твитерима само да је повређен.

Iako smo tokom dosadašnjeg dela sezone stalno na deobi 1. ili 2. mesta nas jedan kiks može baciti na 9. mesto.

Od predstojeća 4 EL meča, tri igramo u "Beogradskoj areni" (Barselona, Partizan, Virtus) i moramo te utakmice dobiti kako znamo i umemo.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Gaja napisao: Sre Dec 03, 2025 10:29 am Ne znam da li pratite onaj podkast 3.65 ili koliko vec hah
Uglavnom prenosice derbi na EL TV, bice veoma zanimljivo cuti to sa njihovim padezima :lol:
ufff to bi bila ozbiljna poslastica da je Željko ostao, mada derbi je derbi, ali meni nije to to kao navijaču KKP jer mi nemamo u ekipi 3 igrača koji shvataju važnost tog meča, plus smo u lošoj situaciji i formi...
Korisnikov avatar
By Zex88
Монтејунас остаје до краја сезоне.
Одличан потез.

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Zex88

KK Crvena zvezda Meridianbet obaveštava javnost da se Dejan Davidovac oporavio od povrede aduktora (primicač) i počeo sa timskim treninzima.

Ebuka Izundu se takođe oporavio od povrede skočnog zgloba, i počeo sa individualnim treninzima sa kondicionim trenerom.

Uroš Plavišić je tokom utakmice sa Olimpijakosom zadobio nakon udarca povredu ramena. U procesu je oporavka koji će trajati više nedelja.

Nakon kontrole odrađene 01.12 Hasiel Rivero je odložio je štake i nastavlja sa procesom oporavka.

Na treningu u sredu bol u nozi osetio je naš bek Jago Dos Santos, zbog čega je ranije napustio trening, a nakon pregleda i dijagnostike biće utvrđen stepen povrede i dalji koraci.
https://kkcrvenazvezda.rs/news/oporavio ... u-oporavka

Јавио се клуб. Плавшића неће бити дуже времена. Само нам је Монтејунас здрав(да га не урекнем). Од 5 центара имамо само 1.
Korisnikov avatar
By Zex88
Tamerlan napisao:Sviđaju mi se redovni izveštaji o zdravstvenom stanju povređenih igrača.

A jesmo svileni, svaki dan se neko povredi.
То због великог притиска јавности..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

• 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 42
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]