Teme vezane uz regionalnu ligu
Korisnikov avatar
By Zex88
Риверо се теже повредио,Девонте носи чизму..

Сад треба хитно и 5 тражити..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Zex88
Постали смо болница.. Имамо 9 играча у саставу..

И први потез,вратили смо Јага са плаже

Korisnikov avatar
By Zex88
Пишу да смо близу довођења Монтејунаса.. То и није толико лоше решење.
Korisnikov avatar
By Zex88
Треба извадити клипове са овог меча на који начин је Звезда губила лопту и била смотана у већини дуела и као епилог остављали смо Обста самог..Бени Хил материјал.

Ова екипа не пипа одбрану,а скок ни не покушавамо..

Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Zex88 napisao: Čet Okt 02, 2025 2:11 pm Пишу да смо близу довођења Монтејунаса.. То и није толико лоше решење.
Najjača scena mi je bila sinoć tokom utakmice sa Bajernom, bukvalno u sred utakmice, Miško objavljuje na twiteru vest da je Crvena Zvezda potpisala ugovor sa Motejunasom.

hahahahaha

kakav doktor !
Korisnikov avatar
By Zex88
Valderama napisao:Zexxx ti pratiš ovo najviše, kakav je ovo raspad od ekipe i rezultata?
Па више је фактора. Нису решени системски проблеми од прошле године,повреде,гомила нових играча и Јанис који и даље од купа прошле године не може да нађе негде било какав ритам и смисао са тимом.

Мени је невероватно колико ова екипа не жели да игра одбрану. Ок,имамо и одређене лоше дефанзивце,али мајку му,дај да се потруде макар мало.

Ситуација када Калинића пробија 1 на 1 играч као да га нема и полаже ми довољно говори о свести играча.

Иће ово на 1-4,0-5 лагано па ће бити притисак да се Јанис отера..И онда ће кренути још веће муке..

Korisnikov avatar
By Zex88
Скандалозно је на шта личимо,без икакве дисциплине,са нелогичним ротацијама.. Јанис мора бити смењен још на полувремену..

• 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 42

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]