Teme o ostalim sportovima
Korisnikov avatar
By Zex88
Сеол десно,Тикнизјан лево,Мислон уместо Радоњића..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Zex88
Valderama napisao:Dve godine se Terzić kune da neće pustiti Maksimovića ispod 20 miliona evra, i danas ga proda Lajpcigu za 14 miliona.
Јбг за те паре морао је на већој сцени направити озбиљну разлику..
Продали смо 2 детета у неколико дана..Кад додаш и клинце од претходних година,не знам да ли могу да добаце до 19 година у просеку..

Korisnikov avatar
By Zex88
Продат и Лука Илић у Овиједо..

Добар домаћи играч,али не прави превагу на јачим мечевима..Тако да ми је ово ок продаја..

Korisnikov avatar
By Zex88
Изгледа да долази Арнаутовић у Звезду..Драго ми је,али он не решава основне проблеме екипе(десно крило,централни везни,брз штопер)..Нама је дуо Дуарте-Ендијае сасвим ок опција.. Једино ако планирају некога да продају..

By Tamerlan
Hitno nam treba desno krilo, sve ostalo imamo.

Prodaćemo nekog, šta će nam tri centralna napadača u ekipi.

Ume li neko da izgovori prezime našeg levog beka iz Jermenije bez najmanje 10 pokušaja?

Žao mi je što su Partizanovih klinci onako ispalo sinoć. Deca 18-19 godina pred 25 000 svojih navijača.
Korisnikov avatar
By Zex88
За Лигу Европе да,за ЛШ,нам фали доста..

Ја се нежи не трудим,чекам неки надимак..

Борили су се клинци максимално,али нисам видео пуно квалитета..
Да је Калулу заобишао голмана као што је требао у последњем минуту и дао гол,могли су се наградити за борбеност..

By Tamerlan
Treba nam jači Partizan, ova moja tvrdnja zvuči kao populističko smeće, ali samo Zvezda i Partizan mogu uvećavati koeficijent naše lige na evropskoj tabeli.

Mnogo lakše je bilo kad smo zauzimali 11. poziciju.

Ovo je muka živa kada Zvezda evropsku priču počinje već sredinom jula :doh: protiv nekih poluamatera, a i put do grupne faze je zeznutiji.

S tim u vezi, ne mogu da verujem da mrmoti iz Partizana nisu bili u stanju da vrate Nastasića, Brašanca, Jovetića, Ljajića...da stave klub na noge.

Olakšali bi situaciju u Evropi i sebi i Zvezdi.
  • 1
  • 2122
  • 2123
  • 2124
  • 2125
  • 2126
  • 2139
KK Partizan 2025/26.

Od Pokua definitivno dižeš ruke? Ovo bi m[…]

Изунду и Ђуришић су ок потези..Чекамо даље планове[…]