Teme vezane uz sve reprezentacije
Korisnikov avatar
By Karaburac
Zex na kojoj?

Daj brate, platicu jebeni cloud samo nesto da pogledam dok ljuljam dete.

Inace, sve pohvale za uredjenost snimaka na primer jedinstvene juniorske i jedinstvene kadetske lige. Javno dostupno na youtube-u.

Pogledao sam recimo desetak utakmica ove sezone, bas sam zadovoljan sto to mogu.

Uzgred u nekom periodu dok sam pratio KLS redovno, isto je prenose imala cini mi se arena (kao i za abu), ali je po zavrsetku isao snimak na sajtu kls, kao sto sad ide na zvanicnom youtube kanalu aba lige.

Ovakva nedostupnost je meni katastrofa za nasu kosarku.
Korisnikov avatar
By The Answer
Ima prenos bar jednog meča po kolu, ja sam gledao Vojvodinu bar 4-5 puta ove sezone, uglavnom su na višim kanalima, tamo od 6 do 10. Najbolji način da saznate kad ima neki prenos kls (ako vas baš mrzi da pregledate tv raspored na sajtu Arene) jeste da im zapratite naloge na Insta ili Tviteru. E, ako vam i onda promaknu onda je do vas. Prenosa ima, to je definitivno.

Evo u subotu prenose Radnički KG-Zlatibor na Areni 6.
Korisnikov avatar
By The Answer
Prenose i Joker vs Tamiš na petici. Eto, 2 prenosa ovaj vikend, možda ima i više, brzinski sam prešao preko rasporeda. Insta/Tviter Arene je mnogo bolji i lakši izvor informacija.
Korisnikov avatar
By Zex88
Ух,убиј ме,Арена 3,4,тако нешто..

Знам да има често домаћа лига,али су на овим каналима од 3 до 10.Ту често и налетим на снимак,углавном Војводина и чини ми се Младост Земун..

Sent from my SM-A725F using Tapatalk

Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Ja mislim da kad god motam Arenine kanale da barem na jednu utakmicu KLS-a naletim, što reče neko tamo u kanalima 3-10.

Mnogo mi je drago zbog Đulovića što je počeo utakmicu i što se baš za njega igrao prvi napad, prelepo iskreno, to je i veličina trenera tu ako mene pitate. Zna li se šta, zašto Kostić mali nije dobijao minute?

Meni je takođe suludo to da Plavšić dobija minute u toj meri, dok je Miletić ušao fazon na 2 minuta do kraja, zar ovo nisu bile te utakmice u kojima treba da se probaju neke nove opcije. Ne vidim šta Plavšić može mnogo da doprinese, videlo se i u Zvezdi, pogotovo kada na centru imamo Milutinova i Jokića, treća opcija može biti bilo ko, samo je bitno da može da pokrije 10 minuta na max, u prevodu treba nam novi Štime. Nekako se Koprivica nametnuo tu kao najbolja opcija i najkonstantniji tokom prozora, al opet mislim da je mogla i njemu da se uštine minutaža da se proba više Miletić npr. A onda shvatimo da Ristić koji je škartiran za OI i koji se odaziva na pozive uvek, nije dobio ni minut u ove dve utakmice i jasno nam je kakav je njegov status za ubuduće.

Beslać definitivno mislim da nema preterano prostora tu, pogotovo što je tu Simanić i ja bih Borišu forsirao na toj poziciji, a sa druge strane tu je i Marković koji je pokazao dobru energiju.

Lakić i Nakić su odigrali fino, mada mislim da nema na njihovim pozicijama preterano prostora u narednim godinama, no videćemo. Zanimljivo da Petrović nije dobio ni minut u dve utakmice...

Čudno mi je ovo sve, da ne kažem malo i nakradno, ali dobro. Gde je i zašto nije dobio priliku Šaranović koji je bio u pripremnom procesu repke pred OI? Ne bih da mračim, ali deluje mi da se sve ovo malo i radi iz menadžerskih razloga, te da se i momci koji se nalaze na spisku zato tako i menjaju. Pokušavam da tu tezu izbacim iz glave, al nekako ne ide...
By Šipurske livade
Pre ce Lakic upadati kao 3 plej i defanzivni specijalac nego Nakic koji je u odbrani u ove dve utakmice bio busan bas. Nakic me podseca na Dejana Todorovica.
Korisnikov avatar
By Zex88
Уз све своје мане,Смаилагић је показао и вечерас да је морао да буде на списку репрезентативаца..

Sent from my SM-A725F using Tapatalk

• 1
  • 1124
  • 1125
  • 1126
  • 1127
  • 1128
  • 1165

Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]

Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Sezona 25/26 nismo ostvarili rezultat, nismo afirm[…]