Stare teme
Korisnikov avatar
By skeske
Zapravo sa ovakvom igrom (maks pristup i krvava odbrana) ne mozemo da izgubimo u Berlinu.
Sinoc je napadacki to bilo lose, bilo je i nervoze, bilo je i malo nesrece u pojedinim situacijama, ali sve u svemu kad je ovakav pristup defanzivno, mi mozemo pobijediti svakoga.
Dosli smo na 15-10, ne sjecam se da smo imali bolji skor ikad, i idemo u Berlin gdje moramo dobiti. U tom slucaju ulazimo u zavrsnicu sa realnim sansama da izbjegnemo doigravanje od 7 do 10 mjesta.
Korisnikov avatar
By skeske
Valderama napisao: Sre Feb 05, 2025 9:45 am Imamo lak raspored do kraja, moramo biti u TOP 4.
:D
Lak raspored :D
Nista mi druze ne moramo, u razlici od jedne pobjede ce poslije vecerasnjih duela biti 7-8 ekipa, po kojim to pravilima mi moramo biti u 4? Bice brutalan rezultat ako se to desi, najveci uspjeh u novijoj istoriji, ali da je realno i nije....
Nikad mi ovo nece biti jasno, evo da se sada desi realan scenario i zavrsimo na 7-8 mjestu gdje kvalitetom i pripadamo, da li bi to bio neuspjeh?
Kada kazes da MORAMO biti u TOP 4, meni ovaj gornji scenario onda lici na neuspjeh.
Korisnikov avatar
By Zex88
Ух,цео ђеч мучење,имали решен меч и Калина баци камена са рамена на 14с до краја напада..
Па она Рокас не добаци..
Срећом није нас коштало..

Одлично урађен посао..Још Будућност па да најзад мало одморе..

Sent from my SM-A725F using Tapatalk

Korisnikov avatar
By Zex88
Valderama napisao:Tek za 3 nedelje dočekujemo Žalgiris. Baš velika pauza.
Имаш куп и репрезентацију између..

Sent from my SM-A725F using Tapatalk

Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Mnogo bitna pobeda, obe zapravo, to su one utakmice koje ste prošlih godina ispuštali lako, Asvel i Alba, nagazne mine, mogu biti problem, a rutinirali ste ih. To rade veliki timovi, a sve više ličite na tako nešto. Nema, eto čim se da čoveku kontinuitet šta se dobije Sfero je tu godinu i po dana, tim je na okupu dugo zajedno, ređaju se pravi potezi, a malo je bilo i sreće tu.

Sve u svemu u odličnoj ste situaciji, da je bilo malo više sreće (Žalgiris, Barsa...) bili biste prvi sada.

Samo je pitanje kako će se vratiti momci nakon pauze, koliko će im prijati "odmor" da li će biti povreda i slično... Svakako lakši ritam i više prostora za trening i uigravanje nekih novih zamisli.
  • 1
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 46
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Prema toj tabeli smo imali duplo veći budžet od Ža[…]