Teme o ostalim sportovima
Korisnikov avatar
By Zex88
Аматерско брањење прекида и рокада на голу су довели до овога..Баш смо неспремни дочекали меч.. А није да је противник нека сила..

Sent from my SM-A725F using Tapatalk

By Tamerlan
Ma čoveče šta dalje da se priča kad dozvoliš da ti holandski Žigić za sirotinju strpa dva gola posle kornera.

Kroz celu karijeru se zna da De Jong ima samo igru glavom i mi ne možemo zonski ili markacijom da ga branimo na prekidu. Komedija.
Korisnikov avatar
By Zex88
Све си лепо рекао.. А Мимовића су изгледа продали.. Једини смо клуб ја мислим у свету који никад нема 2 бека..Увек један или ниједан..

Korisnikov avatar
By Zex88
Valderama napisao:Verovatno ide i Điga.
Све што ваља оде.. Питај Бога са ким ћемо играти следеће године..

By Šipurske livade
Glazer ne moze da brani za moj amaterski klub koliko je nesiguran, Silas nije nas igrac, Spajicu istice ugovor.

Treba prodati Maksimovica jer ne pokazuje da pravi razliku, a na njegovoj poziciji imamo Ivanica i Ilica, dok na poziciji Djige nemamo nikoga. Mimovica isto ne treba prodavati, mada i onaj Stojkovic na pripremama nije bio los.
Ustvari pre Maksimovica trebalo bi prodati Ivanica, ali on sa 31,32 godine nema gde da ide, tesko cemo naci i Arape za njega.
Korisnikov avatar
By Zex88
Valderama napisao:Koliko sam razumeo Terzića, plan je da se proda još Maksimović i Endiaj i više neće biti osipanja tima.

Okosnicu ekipe za narednu sezonu će činiti Glazer, Spajić, Seol, Krunić, Elšnik, Silas, Ivanić, Radonjić i Duarte.
Даће 10 милиона за Силаса?

То ми је много..

By Tamerlan
Aha, pozajmljen je samo.

Ne postoji taj igrač za koga bi klub našeg finansijskog ranga mogao dati 10 miliona.

To može Benfika, Porto, Sporting (L), Ajaks, PSV, Šahtoj, Dinamo (K)...tako taj drugi ešalon evropskog fudbala. Mi smo iza njih.

Možemo tokom jednog prelaznog roka da priuštimo sebi nekog kapitalca od otprilike 3 miliona evra i to je maksimum naše kupovne moći.
  • 1
  • 2110
  • 2111
  • 2112
  • 2113
  • 2114
  • 2139
KK Partizan 2025/26.

Od Pokua definitivno dižeš ruke? Ovo bi m[…]

Изунду и Ђуришић су ок потези..Чекамо даље планове[…]