- Sre Jan 15, 2025 11:56 am
Kakva statement pobeda sinoć na gostovanju, sa sve problemom sa povredama... Neverovatno mi je prvo što smo imali mnogo bolju energiju u ekipi sinoć nego na utakmici u BG protiv njih, mada je kod njih najveća razlika bila izostanak Lovernja, koji nas je urnisao u tom meču.
Ne znam šta da mislim o našem timu, iz utakmice u utakmicu me iznenađuju, delujemo kao mašinerija, ali to kad se nešto ne poklopi prosto potonemo vrlo brzo. Ne znam šta bismo mogli i koliki je plafon ovog tima, ali sve mi deluje kao sinusna kriva, čas dodirnemo plafon, pa ga probijemo, kao u pobedama protiv PAO i OLY, čas padnemo još niže nego što sam mislio da možemo i izgubimo od tog Asvela kod kuće, odigramo egal sa Albom i dobijemo ih na mišiće, izgubimo od Efesa posle ozbiljne prednosti u prvom poluvremenu, onda dođemo u siutaciju da izgubimo kod kuće od Armanija i Virtusa. Ako smem reći, čeka nas dosta povoljan raspored, imamo nešto lakše protivnike u narednom periodu i može se napraviti čas posla dobar skor. Međutim, kako svi igraju toplo-hladno, ne može se ništa podrazumevati. Svakako je ekipa kliknula već par puta i to je normalno, nov tim je bio letos i trebalo je vremena da se uigraju svi, za sad fino to izlgeda, pa ćemo videti.