Stare teme
Korisnikov avatar
By skeske
Valderama napisao: Uto Dec 24, 2024 11:22 pm Ovom pobedom smo anulirali kikseve protiv Splita i Dubaia.

Mnogo je bitno da smo ispred Partizana, to je jedina poenta čitave tzv. regularne sezone.

Nego, Budućnost me baš iznenađuje. Kontao sam da će se klub srozati u osrednjost nakon pada DPS.
Nismo bas anulirali, ali smo sada komotniji. Ispucali smo sva teska gostovanja do Partizana u 28. kolu. Sto se kaze, prebacena je loptica u dvoriste komsija, pa cemo vidjeti kako ce se sada oni nositi sa pritiskom da ne smiju izgubiti.
U svakom slucaju, zelim i ove godine tri domaca trofeja. Nema labavo! :D
Korisnikov avatar
By Zex88
Плавшић изгледа иде у Бешикташ..

Sent from my SM-A725F using Tapatalk

Korisnikov avatar
By skeske
Plavsi zelim sve najbolje i da nam se vrati poslije nekog vremena. On je jednostavno preskocio jednu stepenicu takticke obuke, i nije mogao odgovoriti obavezama na najvisem nivou. Potencijal ima ali nismo ga mogli istrpiti iz razumljivih razloga. Mislim da ce biti ozbiljno pojacanje Alimpiju.
Korisnikov avatar
By MileBL
Kad ces skontati da igrac mora sam da brine o svom razvoju?
Niko njih na silu nije doveo u KKP i KKCZ, sami su birali klub
Izabrali su novac pre prostora za igru i tu je kraj price
By Tamerlan
To je zastarelo razmišljanje. Na šta je ličio Bobi Marjanović pre dolaska u Megu i pre rada sa pokojnim Dejanom Milojevićem.

Potucao se po Moskvi, Kaunasu, Kragujevcu...bio na pragu da završi karijeru kao izgubljen slučaj.

Nije slučajno Dule Vujošević štancovao centre poput Krstića, Ostojića (igrao na OI i EP), Pekovića, Perovića, Aleksa Marića, Milutinova, Samardžijskog...

Čak je i Slavko Vraneš izgledao pristojno u evroligaškoj seozni 09/10 kada se Marić teže povredio.

Veliki klub u stručnom štabu mora imati raznorodni tip stručnjaka i specijalista za sve pozicije.
Poslednja izmena od Tamerlan u Pet Dec 27, 2024 10:09 am, izmenjeno 1 put ukupno.
  • 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 46

https://x.com/wojespn/status/2062868497529487644/m[…]