By surda
Nevjerovatno.
Osim ako Gaja nema jos nekog, ne utice mi Kamenjasova 0 na rezultat, ali je ovo bas lose.

Da je neko ko nije toliko popularan pa i da shvatim. Lik je 5. najpopularniji igrac u fantasy-ju.

Ko zna ko ovo njima sklepa i odrzava.
Koliko godina sve postoji pomislio bi neko da ce redovne statistike lige i fantasy biti direktno uvezani...
Korisnikov avatar
By Mutinjo
Eno i Želimir napao Aba ligu sinoć. Tačno se sprema teren da je ugase, i ovo je jedan od znakova...

Kad su došli po fantazi, ja sam ćutao, i te fore....

Sent from my 23053RN02Y using Tapatalk

By Nino88
Upisali indexe Kamenjasu, medjutim u H2H ligi nam jos uvek stoje rezultati bez istih.
Evo i u globalnom Aba fantasyju takodje.
Korisnikov avatar
By skeske
Salvatore Guliano napisao: Pon Dec 23, 2024 11:56 am Znači dobićeš me barem 100 razlike xD
Uhvatio sam te nespremnog, tj spustenih gaca :D

Liga je odlicna za sada, gusto je, prvi i deveti su u dvije pobjede....
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
A što je najgore onaj koji igra sa mnom u kolu koje je počelo maločas je u ozbiljnoj prednosti, jer su mi svi ostali isti, od toga je jedan igrač kako vidim i napustio svoj klub... Sjajno!
Korisnikov avatar
By skeske
Salvatore Guliano napisao: Uto Dec 24, 2024 2:17 pm A što je najgore onaj koji igra sa mnom u kolu koje je počelo maločas je u ozbiljnoj prednosti, jer su mi svi ostali isti, od toga je jedan igrač kako vidim i napustio svoj klub... Sjajno!
Sta bolan pocela malocas? :shock:
Bukvalno sam danas oko podne otvorio fantasy, poizbacivao neke igrace i otegao ubacivanje zamjena.... mogao sam lagano ostati sa praznim pozicijama.

A sad momci drzite gace... Osim Samanica koji je otisao, ABA ligu je napustio trojac FMPa, Rebec, Novak i Tasic. Vjerujem da nekolicina ima Tasica.
Korisnikov avatar
By The Answer
Nisam ni pogledao još sa kim igram ali sam ubeđen da nema Džounsa iz Igokee :doh:
Korisnikov avatar
By Mutinjo
Kolonije čestito ni počelo a mene je već sjebao gorepomenuti Brajs Džons. Jebente Srbine najgori si

Sent from my 23053RN02Y using Tapatalk

• 1
  • 1335
  • 1336
  • 1337
  • 1338
  • 1339
  • 1366
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]