Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Valderama napisao:Baš, baš, baš težak kiks.
Горе ће бити од пораза ако су повреде теже природе..

Sent from my SM-A725F using Tapatalk

Korisnikov avatar
By gramada
Valderama napisao: Sre Okt 23, 2024 11:25 pm Nekako me Obradović podseća na Murinja, kao da više ne radi na sebi. Još uvek imam strahopoštovanje prema njemu ali ono vremenom bledi.
Bas si ga potrefio
Korisnikov avatar
By gramada
nisi me razumeo pogodio si u centar i ja mislim slicno

Jedna od tri najvece legende Partizana ali nesto ocigledno ne stima

Kica, Dule, Zoc, Gjorgjevic
Korisnikov avatar
By skeske
Kiks u rangu nasih kikseva protiv Albe ili Asvela svojevremeno koje su nas mnogo kostale. Sad slijede tri utakmice koje ce vam mozda i odrediti dalji tok prvenstva. 2:1 je moranje, a 3:0 bi vas stavilo u lagodnu poziciju.
1:2 necu komentarisati, jer izaci sa 3:5 iz lakseg dijela rasporeda (ako se ista u EL moze nazvati laksim rasporedom) nije put za uspjeh u takmicenju.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Ja sam oduševljen kako Željko već 4. godinu za redom ne može da privede dobijenu utakmicu kraju... Gledam utakmicu ne obraćam pažnju na rezultat i razmišljam negde sredinom 2/4 čoveče koliko smo jači od njih ubismo ih, eto nas na 3-2 čas posla, a onda u 3/4 gledam i isto mišljenje, gledam rezultat jbt oni su sve vreme tu na 3-5 poena od nas, vezujemo po 2 minuta bez koša, primamo imbecilnosti i kreće da me hvata strah da ovo može i da se izgubi. Jasno da tim nije skroz uigran, da fali 2 igrača u rotaciji, ali prosto ako uvodiš Pokua i Marija, to znači da si osigurao pobedu i da si miran, prema svemu što sam od Željka naučio u ove 4 godine. S druge strane imaš previše iskusan tim Virtusa gde su Klajburn, Toko, Heket, Belineli, Polonara, Žižić, Kordinije, takav tim plus Luca na klupi, ima barem 3 puta više utakmica od svih naših igrača zajedno u karijeri. I šta se dešava, Klajburn se razigrava, mi ništa ne radimo i to je to, nastavljamo svojom filozofijom daćemo više i dozvolimo sebi da damo 8 jebenih poena u poslednoj četvrtini na domaćem terenu pri pozitivnom rezultatu...

Ništa neočekivano, ali prosto sam razočaran, jeste ima i toga da se Karlik povredio, ali brate imamo pretrpanu spoljnu liniju, nije to nikakav izgovor iskreno...

Sve u svemu, idu nam ruku ostali rezultati gde niko nije nešto preterano poleteo nakon 5 kola, gde svako svakog može da dekne.
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 24

U17 dobila ubjedljivo Slovence bez Kusturicek koji[…]

Svaštara

https://youtu.be/W7EahJetK9M?si=_TKSxOkj8GF8RUBH […]