- Pet Okt 25, 2024 11:36 am
Ja sam oduševljen kako Željko već 4. godinu za redom ne može da privede dobijenu utakmicu kraju... Gledam utakmicu ne obraćam pažnju na rezultat i razmišljam negde sredinom 2/4 čoveče koliko smo jači od njih ubismo ih, eto nas na 3-2 čas posla, a onda u 3/4 gledam i isto mišljenje, gledam rezultat jbt oni su sve vreme tu na 3-5 poena od nas, vezujemo po 2 minuta bez koša, primamo imbecilnosti i kreće da me hvata strah da ovo može i da se izgubi. Jasno da tim nije skroz uigran, da fali 2 igrača u rotaciji, ali prosto ako uvodiš Pokua i Marija, to znači da si osigurao pobedu i da si miran, prema svemu što sam od Željka naučio u ove 4 godine. S druge strane imaš previše iskusan tim Virtusa gde su Klajburn, Toko, Heket, Belineli, Polonara, Žižić, Kordinije, takav tim plus Luca na klupi, ima barem 3 puta više utakmica od svih naših igrača zajedno u karijeri. I šta se dešava, Klajburn se razigrava, mi ništa ne radimo i to je to, nastavljamo svojom filozofijom daćemo više i dozvolimo sebi da damo 8 jebenih poena u poslednoj četvrtini na domaćem terenu pri pozitivnom rezultatu...
Ništa neočekivano, ali prosto sam razočaran, jeste ima i toga da se Karlik povredio, ali brate imamo pretrpanu spoljnu liniju, nije to nikakav izgovor iskreno...
Sve u svemu, idu nam ruku ostali rezultati gde niko nije nešto preterano poleteo nakon 5 kola, gde svako svakog može da dekne.