Teme vezane uz sve reprezentacije
Korisnikov avatar
By gramada
Dobro ide Davidovac iako sam grobar dobro je za Srbiju , zao mi Pokua ali bitan je rezultat, a rezultat prave ne Jokic i Bogdan vec druga poterka
Korisnikov avatar
By skeske
Valderama napisao: Uto Jul 23, 2024 8:54 pm imamo par igrača koje bi valjalo dići iz mrtvih u narednih sezonu-dve kako bi nam reprezentativna budućnost bila sigurnija.

plej: Topić
bek-šuter:
krilo: Pokuševski
krilni centar: Vukčević
centar: Koprivica
Koprivica nije reprezentativni kalibar. Vukcevic je na dobrom putu, igrao je u NBA, bio solidan, samo neka tako nastavi. Pokusevski treba otici psihologu ili nesto slicno. Top ako Bog da, samo da se vrati bez posledica.

Đurišić je već sad u dobrom stanju i šteta što nije bio deo ekipe ovog leta.
Korisnikov avatar
By BBBbbb
Manje Duranta (il bar da mu se ne da da se doseta do 3) i vise Embiida ako moze.
Korisnikov avatar
By Zex88
Занимљив податак,док је Јокић био на терену,резултат је нерешен..

Sent from my SM-A725F using Tapatalk

Korisnikov avatar
By BBBbbb
Zex88 napisao: Ned Jul 28, 2024 8:04 pm Занимљив податак,док је Јокић био на терену,резултат је нерешен..
Verujem da je Jokic+Embiid mi u plusu.

Ako dodje do jos jedne utakmice morace Jokic i Bogdan dosta duze da igraju, narucito Jokic.
Nisam imao snage za poslednja dva minuta, ali ovo pre - Milutinov se dosta lose nosio sa njima, valjda se previse navikao da na "skoku" za loptu samo digne ruke i ceka da mu lopta dodje.

Mimo ovoga, a jbga sta reci, imaju previse igrace koji mogu da te ukanale u par minuta, kao sto je to danas Durant uradio. Plus imaju "radilice" kao Jrue , koji je olako mogao da bude MVP NBA finala. S njim mnogi centri u NBA nemaju prednost pod kosem.
  • 1
  • 1101
  • 1102
  • 1103
  • 1104
  • 1105
  • 1165

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]