NBA, NCAA & High School Basketball, NBDL
Korisnikov avatar
By Zex88
Један од утисака са старта ми је понашање и игра Пула.. Мислио сам да је Дрејмонд апсолутни кривац и да је ударио на финог дечка.. Кад он отишао у Вашингтон и понаша се као да је Мајкл.. Буквално је заслужио ћебовање. Онај снимак кад неће да слуша тренера на тајму и звера около, као опустите се ја ћу то решити је за моментални отказ.

А селекција шута.. Мислим да има најгору у лиги.

https://x.com/ClutchPoints/status/17241 ... 27038?s=20

https://x.com/FeelLikeDrew/status/17242 ... 42552?s=20
Korisnikov avatar
By Zex88
Pa povredio se Marej..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By milica
Grozni su tereni, ali to sam razumela da je samo dok traje ovaj novi turnir...
Posle bi onda valjda trebalo da se unormale...
Korisnikov avatar
By Zex88
Valderama napisao:Uzgred, brate jesi ti video ove nove nakaradne podloge/terene? Na šta ono liči, imam trip da igraju na staklenoj svetlećoj podlozi.
Bole me oči kad gledam..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By BBBbbb
Da tereni su samo za utakmice koje su u okviru ovog in-season tournament.
Vec je bilo zalbi igraca sto na klizavost sto na teskocu orijentacije (ivice terena i sl.). Liga eksperimentise sa ovim, ne verujem da ce nastaviti sa ovom grozotom od terena naredne sezone, cak ako i ostane turnir.
Generalno na vise nacina pokusavaju da napumpaju gledanost ove sezone (zato i onaj pokusaj da se kaznjava odmaranje igraca) jer na kraju ove sezone potpisuju novi (visegodisnji) ugovor za prava prenosa, pa sto bolje brojke to se nadaju jacem ugovoru.

Inace kad smo kod ociju i bola, krenule su oci da mi krvare u jednom trenutku sinoc gledajuci Detroit - Denver. Leb ti jebem pa ono ni u G league nema.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
BBBbbb napisao: Uto Nov 21, 2023 10:15 am Da tereni su samo za utakmice koje su u okviru ovog in-season tournament.
Vec je bilo zalbi igraca sto na klizavost sto na teskocu orijentacije (ivice terena i sl.). Liga eksperimentise sa ovim, ne verujem da ce nastaviti sa ovom grozotom od terena naredne sezone, cak ako i ostane turnir.
Generalno na vise nacina pokusavaju da napumpaju gledanost ove sezone (zato i onaj pokusaj da se kaznjava odmaranje igraca) jer na kraju ove sezone potpisuju novi (visegodisnji) ugovor za prava prenosa, pa sto bolje brojke to se nadaju jacem ugovoru.

Inace kad smo kod ociju i bola, krenule su oci da mi krvare u jednom trenutku sinoc gledajuci Detroit - Denver. Leb ti jebem pa ono ni u G league nema.
Da, da ta boja parketa, to je baš teško za gledati. Ajde u početku kada je taj trend stigao, u NBA toga nije bilo, sećam se da je bilo toga po Nemačkoj, Francuskoj, Španiji i Turskoj (ako se ne varam). I to poneki klub je imao tipa reket tamno ofarban ili sve između trojke i reketa drugom bojom i slično. Niko nije imao tako drečave boje i to je izgledalo skroz kul i skladno sa osnovnom bojom parketa. U zadnjih par sezona, Baskonija je jedina imala tu foru u EL, sad ima i Partizan, verovatno da ima još timova, ali ovo u NBA je baš previše. Ono na šta naletim u nekim pregledima je da ima stvarno lepih nekih parketa i kombinacija, ali većina su baš previše za moj ukus i oči. Pored klizavosti i nepreglednosti na terenu, nije baš ni pregledno kad se gleda na TV-u...
  • 1
  • 1180
  • 1181
  • 1182
  • 1183
  • 1184
  • 1224
KK Crvena Zvezda 26/27

Чуо сам да то спомињу.. Углавном имају тачне инф[…]