Teme o ostalim sportovima
Korisnikov avatar
By Zex88
Valderama napisao:Haha prerano si otišao.

Tu je 24. GS titula!!!

Nole - pobeda
Košarkaši - poraz
Fudbaleri - pobeda
Odbojkaši - pobeda
--------------
Kraj maratonskog sportskog dana, odoh na spavanje!
Iznetvirao sam se bio..Pod jedan što je Novak pao fizički,da sam mislio da će se srušiti..A pod dvq,Medvedev je postao zid.. Neverovatno je koliko je Novak igrao odličan tenis,a ovaj sve vraćao..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By MileBL
Samo da ostane zdrav, to je za Novaka najvaznije, konkurencija je jedan nivo ispod
Korisnikov avatar
By Zex88
Uh, daleko da je konkurencija nivo ispod.. Alkaraz je cudo od igraca.. Medvedev sa igrom iz drugog seta bi razneo svakog..

Krivo mi je zbog Vimldona jos vise sad.. Bukvalno je imao Alkaraza..
Korisnikov avatar
By skeske
Novakov najveci protivnik su godine i cinjenica da ne moze imati fizicku spremu kao prije. I sinoc je disao na skrge pola meca. Da je Medvedev uspio da uvede mec u cetvrti set, ko zna sta bi se desilo.
Korisnikov avatar
By Zex88
Neverovatno je kako je Novak prodrmao kavez mnogima nakon 24 GS.. Nadal je baš ispao najjadniji tu..

Korisnikov avatar
By Zex88
Valderama napisao:Neću pogrešiti ako kažem da se vodi hajka protiv njega.

Sad ga opisuju kao kompleksaša i paćenika koji robuje obaranju brojnh rekorda. Baš bedne izjave sa neskrivenom mržnjom.
Ali Nadal koji na prošlom RG uzima blokade da bi igrao,na USO žena mu u bolnici,on cep najnormalnije,ali njemu nisu bitni GS..

By Tamerlan
Ma ja - otvoren da budem - nikad nisam verovao da će njih toliko boleti činjenica da je Srbin prema svim mogućim merilima najbolji teniser svih vremena.

Dolaze otrovne strele od slavnih ličnosti, novinara, evo sad i od njegovih kolega tenisera. Niko mu više ne može argumetnovano osporiti status najvećeg igrača u istoriji tenisa, pa se sad hvataju za neke proizvoljne i nebulozne zamerke. Nadal je ispao baš veliki smrad, bio je fin dok ga je Nole godinama jurio, sada kada ga je prestigao dečko je pukao od zavisti i ogorčenosti. :doh:

Ništa mi ne bi bilo draže nego da Nole uzme još 2 Vimbldona i postane najuspešniji igrač ikada na tom GS. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Korisnikov avatar
By Zex88
Ali što su dodali Margaret Kort da deli prvo mesto sa Novakom..Prvo su Serenu,pa sad i Kort..

Dok su Federer i Nadal imali najviše,nikad to niko nije spominjao..

• 1
  • 169
  • 170
  • 171
  • 172
  • 173
  • 186
KK Crvena Zvezda 26/27

Хм,највише питања имам за нас као клуб и навијаче.[…]

Takmicenja mladjih kategorija

Na usluzi :D Obožavam letnje turnire mlađih kat[…]