Stare teme
Korisnikov avatar
By milan2904
Milane cestitam na pobedi.Mozda bi bilo malo vise neizvesno da da su mi igrali neki igraci(Musli na primer), a drugi su indeksnom podbacilli.Jos jednom cestitam na pobedi.

Hvala druze (No4) ! Mutinjo kad ce ta tabela i rezultati ? Hvala brate Marvel na cestitkama,pricali smo o tome da me Kus najvise izneverio ovo kolo , zato je vec odleteo i dalje mislim da mi je za neredno kolo najsigurniji Vas bivsi kosarkas ,ali videcmo kako ce proci Evropa pa cu onda definitivno da znam !
Korisnikov avatar
By Shomy_lee_jones
@Texxx
shvatio sam brate da pravi smekeri,kao izmedju ostalih Sale-Santino Korleone-Banjac namerno sabotiraju ovu tvoju kvazi ligu ubacivanjem drvlja i kamenja od igraca pa sam resio da podrzim taj tihi revolt :banana-dreads:
Korisnikov avatar
By texxxdrummer
Idemo sada hazarderski i rizicno. Smush Parker odmah u tim :)
Korisnikov avatar
By Mutinjo
Izvinjavam se sto kasnim sa izvestajem, upravo azuriram...Kako se zove Yopicev tim, ja ga ovde nazvao Yopic, ali ne znam kako se zove u onoj nasoj ligi, da upisem rezultat...
Korisnikov avatar
By Karaburac
Opa, ostvarih skok od 4 mesta nakon ovog kola, sad sam na iskusnom 20 mestu. Kao sto se zna u mom timu vlada sistem, nema preskakanja stepenica i pre pocetka sezone sam najavio sredinu tabele koju junacki drzim.
Ovaj pobesneli moderator me je nakon ispravki u indeksima pobedio za citavih 1 poen. Takav user se nije rodio od kada je sveta i veka. Nakon 12 kola mi bezi u ukupnom zbiru 13poena. Ipak ja ne odustajem, ima da ga ganjam kao Gagi Navara.
Korisnikov avatar
By Mutinjo
Ajde ko zna da napise Yopicev tim, da bih azurirao tabelu... Jbg, jesam amater, trebalo je to vec da uradim, ali pomozite malo :)
Korisnikov avatar
By Joomla10
Gale napisao:Hahaha, kvazi-pravniče, genijalno! :D
Ošurio sam Yopica, usput, onako bratski, ali bez popusta. Ništa bolje nego kad krkneš šefa kancelarije, zamilsite samo koliki mi je gušt.

milanezija je ipak dobio Joomlu, ali Joomla nije za to da ga banujem (kaže da je sve bilo fer), tako da nastavljamo u punom sastavu.
Kako regularno brate, vidis da je imao 190+ :D . Pa sta je tu regularno?! Ceracemo se mi jos, polako, ali sigurno Baynes se isplacuje :D .
Korisnikov avatar
By texxxdrummer
Karaburac napisao:Opa, ostvarih skok od 4 mesta nakon ovog kola, sad sam na iskusnom 20 mestu. Kao sto se zna u mom timu vlada sistem, nema preskakanja stepenica i pre pocetka sezone sam najavio sredinu tabele koju junacki drzim.
Ovaj pobesneli moderator me je nakon ispravki u indeksima pobedio za citavih 1 poen. Takav user se nije rodio od kada je sveta i veka. Nakon 12 kola mi bezi u ukupnom zbiru 13poena. Ipak ja ne odustajem, ima da ga ganjam kao Gagi Navara.
Dragi ste mi obojica ali evo javno da kazem da sam navijao za tebe zato sto se kod tebe u timu zna red.
Ne brini se, sistem se isplati, tek je pola sezone. Ovi obrijanih noga ce da se OKLIZNU
Korisnikov avatar
By No4
Mutinjo napisao:Ajde ko zna da napise Yopicev tim, da bih azurirao tabelu... Jbg, jesam amater, trebalo je to vec da uradim, ali pomozite malo :)
Evo tvoj post od pre par strana.Nadam se da sam pomogao.
Evo parova prvog kola

FT MIlan v Brkate Muskarcine

Budjav Lebac v Dragons Jedi

Clitorians v Yopic

BC Dominacija v Obilic Diva

Vladimirci Rules v Bwa Pfc

Gejziri Strasti v Gladijajatori

Alamunje v Pobesneli Moderatori

Legenda:

FT Milan-Milan 2904
Brkate muskarcine- Texxx
Budjav Lebac-Marvel