Stare teme
By Šipurske livade
Ako ostane Kampaco ne bih voleo Teodosica na pleju, jer njih dvojica i Nedovic to su tri silovatelja, bice isto kao ove sezone sa ovom dvojicom i Vildozom. Ako dodje Teo, treba nam neko kao Pjer Henri na pleju.
Davidovac odlicno pojanje za rotaciju za 15 do 20 minuta po utakmici, ako ga krene i za 25. Moze da brani sve, da pogodi trojku, ulaz, igra ledjima protiv nizeg od sebe...
Korisnikov avatar
By MileBL
Meni je sve sto se spominje nekako bez logike
Teo, sta reci, svi mi njega volimo ali da li on u ovim godinama moze pruziti ono sto je nama potrebno, sigurno jos uvjek nije jeftin igrac.
Bolje oteti Avramovica Partizanu
Mirotic, velike pare su u igri, nekako nisam siguran da nas klub moze toliko placati igrace
Korisnikov avatar
By MileBL
I ako ima opet treba paziti kako se trosi, bolje sastaviti tim koji moze napraviti neki iskorak tokom sezone nego trositi pare na veterane
By Tamerlan
Čović je bolesno ambiciozan i sujetan čovek, gubitak trofejnig primata u ABA ligi je verovatno teže podneo nego neki navijački zaluđenik sa šipke.

Neće se žaliti novac da se formira ekipa koju će u svakom trenutku pratiti slogan "Imperija uzvraća udarac!"

A nama navijačima-simpatizerima to odgovara, želimo što jači tim.
Korisnikov avatar
By Lepus
Dok god bude on formirao, ovako ćemo prolaziti.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Korisnikov avatar
By Zex88
Luka ostaje..To je dobro..E sad,to što pišu da je krilni centar Slika

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Slika
Korisnikov avatar
By MileBL
Bravo za potpis
Jedna od utakmica koja ce mi ostati u pamcenju, finale kupa one sezone kad smo ih slomili, Luka i Kalina cijelo drugo poluvrijeme lavovaski, da ce bog da se opet ponovi i da savladamo dzamahiriju
Korisnikov avatar
By Zex88
Ode i Bentil..I to mi je ok..On je evrokup igrač..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

• 1
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 79

Na osnovu toga sto je vas predsednik izjavio da j[…]