Stare teme
Korisnikov avatar
By Lepus
Pobjeda za kraj.

Kakva sramna partija Gudurića. Očaj.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

By Gsk133
Kakva je smejurija od igrača Gudurica i nema ni malo srama i obraza. Koja nonšalantnost i neozbiljnosti, a sto je najgore ima kvalitet, ali uvek će biti nedorečen. Totalno nekonstantan igrač, u glavi pre svega. On zarađuje preko milion evra po sezoni. Jbm ti košarku i život i sve.
Ali i Kalates kamenjar koji uzima zadnji šut za 3. Pa šta neću da vidim još.
Korisnikov avatar
By Zex88
Ova sezona može da se opiše sa-šteta..
Loša selekcija,trener početnik,neregistrovanje Kampaca.. Previše naših grešaka za top 8..
Duško je završio sezonu sa 16-11.. Posle 1-6..
Šta god bude u nastavku,nadam se da će ostati na klupi i naredne sezone..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Dobra utakmica i vratili ste se iz praktično izgubljenog u nekom trenutku ni sami ne znate kako, a onda magija Kampaca za pobedu u produžetku.

Što nije igrao Bentil juče? Šta se dešava sa Nemanjom, što je samo minut igrao?

JBG, kao što sam rekao kad je došao Duško, šteta što on nije doveden na početku sezone, ako je bilo mogućnosti, ja ne vidim razlog zbog kojeg se ušlo u sezonu sa Jovanovićem na klupi i sastavom u kojem su Raduljica, Kuzmić, Adams... ništa mi taj početak sezone nije bio jasan. Da je Duško bio od početka tačno biste dobili još nekog u prvih 7 kola, al to ne remeti vaše pomračenje pameti od kraja februara - početka marta, kada ste izgubili od Panate, Albe i Bajerna. Te utakmice da je jedna ili dve dobijeno vi biste bili u TOP8, ovako jbg više sreće drugi put...

Okrećete se Aba ligi i borbi za trofej. Delujete dosta dobro, kao da se opet podigla forma većini igrača, biće ludnica finalna serija.
Korisnikov avatar
By Zex88
Bentil je povređen,a Nedović da li bolestan/povređen,nešto od toga..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

By Gsk133
Kako se dobro zabavljaju i sprdaju Martin i Bentil u Zvezdi tj Srbiji. Čitam malo pre neke komentare ispod Petruseve slike na instagramu. Neke gluposti pišu, pa neki smajliji i ostalo. Ove 2 katastrofe od igrača igraju bez ikakve odgovornosti u Zvezdi za ko zna za koliki novac. Ja sa svojih 180 cen bi bolje igrao k.centra od Bentila koji nema mozak uopšte i odbranu bolju od Martina koji bukvalno nikog nije odbranio 1 na 1 u celoj sezoni, što u evroligi, što u Aba ligi. Svi se spadaju sa njim. Nema nigde kao u Zvezdi i Srbiji "lezi leba da te jedem". E to su bukvalno ova dvojica.
Korisnikov avatar
By BBBbbb
MileBL napisao: Ned Apr 23, 2023 12:57 pm Ode Kampaco u Real
To se znalo jos pre nego sto je Zvezda potvrdila da dolazi, samo ne znam sta Coki izdaje saopstenja.
Trebalo mu negde da izbleji dok ne stekne pravo na poreske olaksice u Spaniji.
  • 1
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 79

Na osnovu toga sto je vas predsednik izjavio da j[…]