Stare teme
Korisnikov avatar
By MileBL
Sta mislite o Topicu junioru?
Koji su mu dometi, u kakvog igraca ce izrasti?
Kako ce se prilagoditi u seniorskoj kosarci sa stilom igre koji forsira medju juniorima

Ja nisam siguran na sta ce liciti, ovde se bas mnogo oslanja na prodor igru jer je jaci od svojih cuvara
By Gsk133
Brutalan talenat i već sada može da igra bez problema aba ligu. Ima i telo i mozak i sve. Sin jednog od mojih omiljenih igrača Milenka Topića(e sada zamislite koliku težinu ima to kada mi je jedan od omiljenih igrača bivši igrač Zvezde, meni kome Zvezdu ne mogu da smislim). Inače ovi ostali mladi igrači Zvezde vezu sa vezom nemaju, ko ni oni prošle godine. Samo za Radakovića sam rekao da je dobar igrač i on je priključen prvom timu, a ostali Vudragovic, Matovic, Vuković i ostali nema ih uopšte u planovima Zvezde. Inače sve generacije mladih igrača Zvazde od generacije Gudurica i donekle Simanica(gde je on bio Bog i batina) su živa katastrofa.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Mislim da ima mesta u Zvezdi za njega i da će se dogodine na njega računati, kao 3. opcija na pleju, kao svojevremeno Rebić ili Uskoković. Mislim da trenutno dominira jer je fizički dosta jak i spretan, ali logično jer je prošao cele pripreme i pola sezone sa prvim timom jednog Evroligaša. Igrao je on i određene minute u EL, a što kaže GSK u ABA ligi može da igra već sad. Na seniorskom niovu nisam siguran koliko trenutno može, ali je bitno da mu se ne stavlja neko breme na leđa, jer bi ga to potopilo kao i mnoge juniorske MVP igrače pre njega (Ristić, Rebić, Simanić, Voja, Uskok...). Ja da sam njegov menadžer, a Miško mu je menadžer, poslao bih ga u Megu na godinu dana, gde bi dobio slobodu od 25-30 minuta po utakmici, gde bi imao dosta vremena za trening i ne bi imao pritisak od rezultata. A onda u odnosu na to kako bi se pokazao, bih ga sledećeg leta postavio za drugog pleja u Zvezdi. Mislim da je još rano da bude igrač za Zvezdu i da će ga samo pojesti veličina kluba i očekivanja i pritisak.
By Gsk133
Izuzetno me nerviraju glupi igrači, a Bolomboj je jedna raspadotina glupa bez grama mozga. Uzeo bih letvu tj dasku koja bi bila cela lepljiva i umocio u parčiće sitnog stakla i tukao ga do iznemoglosti. I nemoj da me neko pita zašto. Zato što zarađuje nekoliko stotina hilkada evra godišnje a glup je bukvalno kao... Horor od košarkaša.
Korisnikov avatar
By Zex88
Eh..Posle svakog kola kunem mečeve sa Panatom,Albom i Bajernom..

Dobra sezona,ali morali smo u 8..

Nađite neku ribu Vildozi,pun ih je Beograd..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

By Gsk133
Ja polažem nade u Topica. Deluje mi kao pametan igrač, a to je povukao na oca koji je bio doktor košarke. Kroz celu karijeru sam ga obožavao. Od Bfc-a, Zvezde i Budućnosti. Igračina i ljudina. Koja je ono mirnoća bila od igrača. Potpuno zasluženo je bio član jedne od najboljih naših reprezentativnih generacija u istoriji naše košarke. I to bitan član sa klupe, isto kao i Sasa Obradović. I uvek ću imati poštovanje za njih zbog svega što su uradili u reprezentaciji, isto kao i za Gurovica(bez obzira koliko ga Grobari pljuvali).
Korisnikov avatar
By skeske
Topica krasi kosarkaska inteligencija i raznovrsnost. Ne dominira on na juniorskom nivou jer je jaci od ostalih, dominira jer donosi seniorske odluke. Na seniorskom nivou takodje je bio veoma dobar skoro svaki put kada je igrao. Mnogo je rada pred njim, na sutu prvenstveno kao i na tijelu, ali nekako mi izgleda da je mala vjerovatnoca da ce za seniorska kosarka progutati.

Kad smo kod toga, sta je sa Vojom? Jel ziv momak?
Korisnikov avatar
By Zex88
Mislim da je i dalje u Italiji,ako ne grešim druga liga..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

• 1
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 79
KK Crvena Zvezda 26/27

Пише се свуда да долази Крис Џонс,па ајде да бац[…]

KK Partizan 2025/26.

Sramotna sezona dozivljava svoj prirodni kraj.