Stare teme
Korisnikov avatar
By Lepus
Opasno dobra utakmica sa naše strane. Iako je Partizan pojedinačno kvalitetniji, jednostavno, košarkaški IQ njihovih igrača je dosta niži.

Mnogo dobrih trenerskih poteza sa obje strane, vidjećemo kako će ići u nastavku sezone.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

By Gsk133
Koju kurton košarku igrate. Samo trojke i izolacija, bez ijedne jedine akcije. Ovo sad prolazi, ali neće ubuduće. Sramno ponašanje igrača Zvede posle skoro svakog faula koji su im sudili. Sa druge strane da se ubiješ kada ti jedan Luka Mitrovic hvata skokove u napadu i daje koseve.
Korisnikov avatar
By Zex88
Uh,Ivanović slomio jedno rebro,drugo napuklo..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Zex88
Gsk133 napisao:Koju kurton košarku igrate. Samo trojke i izolacija, bez ijedne jedine akcije. Ovo sad prolazi, ali neće ubuduće. Sramno ponašanje igrača Zvede posle skoro svakog faula koji su im sudili. Sa druge strane da se ubiješ kada ti jedan Luka Mitrovic hvata skokove u napadu i daje koseve.
Uh,prodali smo vam gomilu akcija..

By Gsk133
Tadija Dragicevic me blokirao na instagramu kada sam napisao ispod njegovog komentara da leči komplekse sada u odnosu na ono kada je bio igrač. Ej jebeni Tadija Dragicevic. Dok sa druge strane pišem sa najvećim igračem u istoriji Zvezde posle Ducija Simonovica, sa Igorom Rakocevicem i koji je izuzetan čovek i jedno 650.000 puta veći igrač od Tadije kompleksasa.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Čestitke na pobedi komšije,svaka čast! Odučili ste nas od košarke, na vrlo jednostavne stvari i košarkaške principe ste nas dobili i izludeli. Naravno velika stvar je imati dva igrača kao što su Nedović i Vildoza koji imaju kvalitet da pariraju svakome u EL, te su se razigrali pred domaćim navijačima. Sjajno vođenje utakmice od strane Duška, zatvorili ste nam glavne igrače Lesora i Pantera, dok za Lideja nisam siguran da li je toliko dobro bio čuvan ili je samo uz dobru odbranu imao i loš dan.

Impresija utakmice mi je Petrušev koji urniše u odbrani Lesora.

Zrela partija od svih vaših igrača, koncentracija na dosta visokom nivou, što je bio preduslov da se ostvari dobar rezultat.

Velika stvar vezali ste 5 pobeda od kako je Duško došao, od toga 4 protiv EL ekipa, ogroman bust za samopouzdanje ekipe. Užasno mi je žao Džonija koji se onako ružno povredio.
Korisnikov avatar
By Zex88
Hvala Sal..

Ono što je primetno je mnogo bolja defanziva Nedovića i Petruševa u odnosu na period dok je trener bio Jovanović..
I dalje smatram da nam je potrebno krilo ko hleb nasušni i da bi Ilić morao da ima minute,ali ajde..Čekam..

Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Zex88 napisao: Uto Nov 29, 2022 4:06 pm Hvala Sal..

Ono što je primetno je mnogo bolja defanziva Nedovića i Petruševa u odnosu na period dok je trener bio Jovanović..
I dalje smatram da nam je potrebno krilo ko hleb nasušni i da bi Ilić morao da ima minute,ali ajde..Čekam..

Pa reče neko da je Dalibor povređen, on je ko projektovan za ovaj tim i mislim da se čeka njegov oporavak, zbog toga se ne dovodi igrač. Mislim da će i on kod Duška da procveta
Korisnikov avatar
By Lepus
Povrjeđen sigurno nije. Pričalo se ranije, prije utakmice protov Zadra, na toj je igrao.

Nsžalost, trenutno ne vidim umjesto koga bi igrao.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

• 1
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 79
NBA

Topic za sve ovo bavljenje kosarkom ima 3 meseca i[…]

KK Crvena Zvezda 26/27

Ocekujem najgoru ekipu u istoriji kluba gde se ne […]