Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Ode Jovanović..

Slika

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By MileBL
Imao je dobre uslove da napravi dobru ekipu, ostaje pitanje ko je dovodio igrace, da li je imao nekakav plan, gledajuci sa strane igrace su dovodili menadzeri, Covic, kumovi...jasan plan nije postojao
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Pa što se Vlade tiče, njemu je top, upisao je 3 meseca vođenja ekipe koja je igrala u EL, upisao je čak i pobedu, velika stvar za CV. Uvaljaće ga Miško negde u neku Tursku, Rusiju, negde će da se opasno omasti i dobije svu slobodu, biće doveden kao trener koji je vodio EL tim, što je vau za neki tamo Jenisej iz Novgoroda. Otpuštanje trenera je u današnjem svetu sporta vrlo normalna stvar i svakodenvna, retki su sistemi koji mogu i imaju želju da istrpe trenera nakon određenog neuspeha, toga je sve manje i sve se više novca vrti i pokušava sa šok terapijama, što mislim da je pogrešan pristup, no kako god.
To što Vlada nije sastavljao sam sebi tim i što mu je vedrio i oblačio neko drugi, to je druga stvar, mislim da je on došao i postavljen na ovo mesto sa jednom idejom da se od njega napravi trener. E sad što se tako to ne radi, to je druga stvar opet, ali sam je pristao i ništa nije izgubio, čak je dobio mnogo iz ovoga svega. Meni je nejasno što mu je ekipa izgledala onako kako mu je izgledala. Nikako mi ne ide u glavu da je on imao neku tu filozofiju igre koja je nedefinisana, što je vrlo drugačije od onoga što su njegove ekipe igrale u FMP-u i Ciboni, stvarno je radio dobar posao u prethodna dva kluba, a onda se ovde ili izgubio ili ga je pojeo izazov. Da li je bio uslov od menadžera ili od gazde kluba da se radi kako se radilo, svakako morao je da svira po tuđim notama, što mu se obilo o glavu, ali opet, ovakva prilika se ne propušta iskreno...

Mislim da je Ivanović vrlo ozbiljno ime i da će biti u krajnjem slučaju zanimljivo kako će njegov uticaj i rad izgledati.
Korisnikov avatar
By skeske
I eto, poklopi se promjena trenera sa dolaskom serije domacih utakmica bez putovanja, sa donekle laksim protivnicima. Zao mi Vlade, ali pristao je i znao je kako ce biti.
Korisnikov avatar
By Zex88
Ivanovic i zvanicno..

Nadam se da ce uspeti da upristoji ekipu..
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Bice zanimljivo sa Ivanovicem i kad uzme da pegla ekipu sa treningom u 6 ujutru, samo da ga vreme nije pregazilo ,a nadam se da nije ipak je vodio Baskoniju u Evroligi do 2021. godine. Ivanovic sa povredom zgloba sebe stavlja u tezak polozaj i u 4 igraca spremnog za otkaz posle Holanda, Martina, Raduljice, mada i Dusko je iz Crne Gore, valjda ce znati da pridje Ivanovicu i vrati ga u zivot.
Korisnikov avatar
By Zex88
Kakva je ovo sudijska pljačka u drugom..

I onda kad su ih sudije vratile,sve se okrenulo u njihovu korist..

Nastavljamo da držimo suvereno dno..

Korisnikov avatar
By Zex88
Kako smo ovo dobili,nemam pojma..

Nadam se da ce Nedović bataliti ispucavanje za 3 i ići na prodor..

• 1
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 79
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Na osnovu toga sto je vas predsednik izjavio da je[…]

Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]