Stare teme
Korisnikov avatar
By skeske
Kako smo i pisali cini mi se na pocetku sezone, selekcija nije dobra. medjutim sa Vildozom dobijamo neku novu dimenziju, gdje cemo napokon imati jednog pleja nosioca. Vidjeli smo da Adams nije plej, nadam se da ce dobiti vise prostora da se izivljava na beku, to nam treba, takodje vise nema prostora da se Dobrih ili Holand spustaju na 2, sto je fantasticno. Dzoni ne moze fizicki u EL da ima neku vaznu ulogu, tako da smo i to rijesili, nije ni do trenera, ni do spreme, ni do taktike, ni do polozaja zvijezda, jednostavno ne moze. Sto nije tragedija, moze u ABA i to odlicno, tako da, nije smak svijeta.
Vildoza, Markovic, Topic
Nedovic, Adams, Ivanovic
Dobric, Holand, Lazarevic
Bentil, Petrusev, Ilic
Martin, Mitrovic, Raduljica
To je tih 15 igraca koji trebaju da iznesu sezonu. Kuza ne racunam, nadam se da ce mu naci neki klub. Ovdje ce najvise trpiti Ilic i Petrusev. Jedan sto je pretrpana petica pa ga guraju na 4, a drugi je kolateralna steta prvog. Ako useremo sada sa petrusevim i Ilicem i unistimo ih, treba nas ugasiti.
By Gsk133
Juče sam pročitao da je Zvezda pustila Bentlija u Ganu da bi prisustvovao rodjendanu svoje sestre. Koja je ovo neozbiljnost, a juče se bije znalo da će biti odložena utakmica protiv Cedevita i Zvezda bi bila drastično oslabljena da je došlo do odigravanja iste. Zvezda nije neki seoski klub da sebi dozvoljava ovakvu zajebanciju. Razumeo bih da je rodjenja deteta u pitanju.
Korisnikov avatar
By MileBL
Nije rodjendan vec svadba, ali nebitno, moze se igracu izaci u susret za jednu utakmicu da propusti
Inace imali smo srecu da se odgodi ova utakmica dok se ne konsolidujemo
Korisnikov avatar
By Lepus
Na koji način se kupuju karte za Zvezdine utakmice u EL? Konkretno me interesuje sada protiv Bajerna.

Na sajtu kluba se navodi na stranici tickets.rs, ali tamo nema ništa.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Korisnikov avatar
By Zex88
Lepus napisao:Na koji način se kupuju karte za Zvezdine utakmice u EL? Konkretno me interesuje sada protiv Bajerna.

Na sajtu kluba se navodi na stranici tickets.rs, ali tamo nema ništa.

Ja sam uzimao pre tako što svratim u Ušće i uzmem kartu u Ticket vision..Ne znam kako je sad..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Zex88
Još mi i pristojno izgledamo koliko nam pojačanja služe samo da popune broj..

Neverovatno promašen roster,verovatno najgori u ovom EL periodu..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Lepus
I to je budala znala i prije nego je počela sezona.

Jbt, samo naše ekipe furaju ovu košarku sa sporim napadim, spuštanjem na post većim igračima i beskrajno guženje. Moderna košarka je to davno prevazišla.

Što je najjače, nikad veće pare nisu upumpavane u bliznace, a rezultati nikada gori. Gledam sinoć Partizan, za njih je teško navijati i da nisam Zvezdaš. Stranac do stranca, raubuj po 40 min.

Gade mi se i jedni i drugi.

Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Lepus napisao: Sre Okt 19, 2022 10:18 pm
Gade mi se i jedni i drugi.
Totalno, ne znam čak ni ko mi se manje gadi, blagu prednost imate vi zbog tog nekog šmeka sa domaćim igračima i Nedovićem kojeg baš gotivim.
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 79

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]