Stare teme
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
djordjino94 napisao: Pet Sep 30, 2022 5:43 pm Trebalo bi napraviti poseban deo foruma za ove "nezadovoljne", od logistike pa do struke i jos pride za one koji se busaju u prsa, ali eto ne bi na utakmice, smeta im nesto. Verovatno su bili zanimljiviji Ratkovica, Aritanovic, Jankovic... uz duzno postovanje pomenutih, bili cu deo crno-belog tima.
Možemo i to, ali nema potrebe jer nas i onako nema puno koji pišemo... Meni je, rekao sam milion puta, rećiću opet, bilo lepše i zanimljivije i što bi klinci rekli "jači gas" dok smo bili kandidati za ispadanje. Jer to je bila partizanština, to je bila borba za svaku loptu, to je bila borba sa svima i protiv vetrenjača, to je bilo isto ono što smo radili godinama u EL bili među najslabijima, ali se šibali i cedili drenovinu, tako smo tada bili među najslabijima u ABA ligi i borili se i igrali ono što možemo. I tada i sada komentarišem iste stvari, a to su nesposobnost da se zagradi, nemogućnost da se postavi dobar blok, % šuta iz igra šutera, pregled igre pleja, kašnjenja sa reakcijama trenera, itd. Valjda zato i postoji košarkaški forum, i valjda zbog toga na njemu i pišemo... To da li se neko slaže ili ne, to je druga stvar. Meni nije zanimljivo ovo da gledam pogotovo u ABA ligi, jer nisam navikao na to da nam tim bude favorit, navikao sam na tu vrstu mazohizma i sada kada imamo sredstva i mogućnosti sada mi je čudno. A pritom mi je još gore ono što se desilo lani, kada smo imali najboljeg trenera u Evropi, jak roster i igrali gore nego kada su nam gorepomenuti igrači bili u sastavu. Za Magedvskog, Milutinovića, Aranitovića i slične sam imao stpljenja i toleranciju, kao što sam imao za Trifunovića pre par sezona, kao što sam imao i za Miletića, kao što imam za Madara ili Tristana, ali ne mogu imati toleranciju na jednog Dalasa Mura, Kevina Pantera, Zeka Lideja, Nanelija, Egzuma... koji su prekaljeni igrači. To je prosto tako i to je moje mišljenje, draže mi je bilo kada sam gledao Cvetkovića u dresu Partizana kako siluje jer nije bilo druge opcije, nego što gledam Pantera kako siluje. Teže mii je bilo kada je Mirko Mulalić pogodio trojku sa pola terena u Pioniru, nego kada smo izguili od Burse prošle godine u Areni. To su prosto možda i najbolje paralele.

Bilo kako bilo, dres je užas, ali na to smo navikli... napred imamo dva sponzora(žuto Mozzart na beli dres ide idealno :geek: )... glavni sponzor nam je jedna, a zlatni sponzor druga kladionica :clap: ... uskoro ćemo postati kao rukometni ili odbojkaški klubovi gde ima po 10 sponzora na dresu, neće dres imati ni poentu, al svakako to više nije taj klub, tako da mi je i sasvim svejedno više...

Utakmicu nisam gledao juče, pekao sam rakiju, a i da nisam imao tu obavezu možda bih je preskočio. Očekivana pobeda, možda sam očekivao i veću razliku.

Čeka nas u petak Alba u Berlinu, vrlo neugodan protivnik i to će biti pravo merilo za ono što nas čeka u EL ove godine.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Bili ste vi favoriti i kada ste gepekovali i uzimali titule u Duletovo vreme, ali ste tu vasu dominaciju zaboravili i sta ste sve radili... :D.
Korisnikov avatar
By BogdanB
Jeste partizanstina bila i stvarno mnogo lud gas, ali svi smo želeli da izađemo iz te krize, da težimo da budemo stabilniji kao danas. Ali u drugu ruku, opasna je partizanstina kada imaš zoca na klupi, čovek koji je došao u septicku jamu, koji je mogao da ode da radi u skroz ekstra uslovima, da zgrce još veće pare, e taj čovek je za mene besmrtan. Samo da kažem, u cacku sam poneo knjigu 30 godina od osvajanja el, da mi se zoc potpiše, došao sam iza njega dok je sedeo na parketu, ja na tribini. nisam znao kako da mu se obratim. Kaže mi drug, kao ajde sta ti je, reko bre čoveče, kako ja bogu da se obratim? E to je zoc za mene.
Ogromna je šteta što nemamo emotivne strance kao što smo navikli da ih imamo, da prime taj klub, da osećaju to. Kada vidim ledeja kako je mrtav pored onog ludila, mene muka uhvati.
Jeste da i za moj ukus imamo više stranaca ali sta ces. Zoc je hteo i sve naše u timu, ali nije izvodljivo.
To si lepo rekao, ne mogu da budem tolerantan na pantera, ledeja i ostalu kompaniju, jer su prekaljeni igrači, nije sad to neko ko treba da se uči kao jovanović recimo sada, neka ga neka gresi, ali neka se trudi, isplatiće se, što kaže dule, ako je ruža, procvetace.

Poslato sa FNE-NX9 pomoću Tapatoka

Korisnikov avatar
By MileBL
Bogdane, da li ti je neko hakovao nalog?
Kakva septicka, mislis da Zocu nisu obecani budzeti koje ce imati na raspolaganju
Inace ne osporavam njegovu velicinu ali dobio je sigurno dobre uslove
By milanezija
MILOS OBILIC napisao:Bili ste vi favoriti i kada ste gepekovali i uzimali titule u Duletovo vreme, ali ste tu vasu dominaciju zaboravili i sta ste sve radili... :D.
Bolje gledaj kako si sjebao fantazi Slika
Korisnikov avatar
By Zex88
BogdanB napisao:Jeste partizanstina bila i stvarno mnogo lud gas, ali svi smo želeli da izađemo iz te krize, da težimo da budemo stabilniji kao danas. Ali u drugu ruku, opasna je partizanstina kada imaš zoca na klupi, čovek koji je došao u septicku jamu, koji je mogao da ode da radi u skroz ekstra uslovima, da zgrce još veće pare, e taj čovek je za mene besmrtan. Samo da kažem, u cacku sam poneo knjigu 30 godina od osvajanja el, da mi se zoc potpiše, došao sam iza njega dok je sedeo na parketu, ja na tribini. nisam znao kako da mu se obratim. Kaže mi drug, kao ajde sta ti je, reko bre čoveče, kako ja bogu da se obratim? E to je zoc za mene.
Ogromna je šteta što nemamo emotivne strance kao što smo navikli da ih imamo, da prime taj klub, da osećaju to. Kada vidim ledeja kako je mrtav pored onog ludila, mene muka uhvati.
Jeste da i za moj ukus imamo više stranaca ali sta ces. Zoc je hteo i sve naše u timu, ali nije izvodljivo.
To si lepo rekao, ne mogu da budem tolerantan na pantera, ledeja i ostalu kompaniju, jer su prekaljeni igrači, nije sad to neko ko treba da se uči kao jovanović recimo sada, neka ga neka gresi, ali neka se trudi, isplatiće se, što kaže dule, ako je ruža, procvetace.

Žoc je hteo sve naše u timu SlikaSlikaSlika

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
BogdanB napisao: Uto Okt 04, 2022 11:27 pm To su reči zorana savica po dolasku u klub

Nisi skapirao sarkazam u tonu prekaljenog provokatora Žexa, on je mislio na sve njihove, u smislu Zvezdinih, što nije daleko od istine :D

Ako nam je Kapusta podelio 15 asistencija i pravio onakav cirkus, a sa druge strane Ljubičić zabeležio 19 poena uz šut iz igre 9/11, živo me zanima koliko će nam dati tandem Lo-Timan... :think:

Na ovu našu odbranu samo treba da imaš pleja u rangu Kapuste i izrešavaćeš nas kako hoćeš, e sad mislim da u EL ima i nekih klubova koji imaju igrače višeg kvaliteta od Kapuste i to po 2-3 komada na poziciji 1. Biće cirkus!
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 55
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Prema toj tabeli smo imali duplo veći budžet od Ža[…]