Stare teme
Korisnikov avatar
By Lucky
Karaburac napisao:@Lucky indeks raste ili opada u odnosu na to koliki mu je bio odredjen na startu sezone. Koliko se secam Bogdan je imao cenu 20, sto znaci da njemu treba prosecan indeks 5 da bi se povratio, a posto je indeksno bio ocajan pre povrede, morace da nabije neku 10+partiju da se izvuce iz opadajuce krivulje...
Ono sto ne razumijem je da ga ja kupim nakon oporavka za nekih 12,5 kredita sa nekim prosjekom od 1-1,5 indeksa.
Nakon toga, on pravi 4 indeksa protiv Igokee i 5 protiv MZT i prosjek mu raste na 2, a cijena mu pada na 9 kredita. :think:
Sta propustam?
Korisnikov avatar
By Karaburac
PA kolju ga prethodne utakmice, jer je imao ono jednom ja mislim pre povrede -7, a znas da ne moze da mu padne cena vise od 15 posto posle jednog kola... Kontam da je do toga, mora da opadne do nekog dna i da se ustali na njegovom proseku. 9 kredita mu dodje 2,5 indeksni prosek.... Njemu je trenutni prosek 2, tako da ima tendenciju pada i u sledecem kolu, jedino ako ne ostvari takav indeks koji ce mu celokupan prosecni indeks podici na 2,5 onda ce da se ustali i da krene da raste nakon sledecih dobrih partija.
Korisnikov avatar
By Lucky
Hvala brate.Ipak, za te pare ima da ga drzim u timu do kraja.Njega sam 'ladio samo dok je bio povrijedjen, a uz njega mi je jos jedino Savovic od prvog kola u ekipi, kao i Planinic u drugom timu.
Korisnikov avatar
By marvel
Bravo Milanche, dobro kolo, jedna od ubedljivijih pobeda u h2h. A naravno bravo i za ova ostala 3 momka iz nase lige oko 200.
Ja sam zadovoljan sa ovih mojih 186, s'obzirom da u ekipi imam jedan dobar promasaj. Stigao do pozicije 55 u generalnom plasmanu fantaziranja... pa je sledeci cilj ulazak u prvih 50.
Nego buraz jel se gleda nas najrealniji kosarkaski novinar? :)
Korisnikov avatar
By Gale
Hahaha, kvazi-pravniče, genijalno! :D
Ošurio sam Yopica, usput, onako bratski, ali bez popusta. Ništa bolje nego kad krkneš šefa kancelarije, zamilsite samo koliki mi je gušt.

milanezija je ipak dobio Joomlu, ali Joomla nije za to da ga banujem (kaže da je sve bilo fer), tako da nastavljamo u punom sastavu.
Korisnikov avatar
By texxxdrummer
kosta76 napisao:
texxxdrummer napisao:Tako je Blazicu oko moje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dje je Kosta, sto se sakrio? Izadji pred masu sa rezultatima :)
Brkati,imam mrsavih 196 poena. :D
bravo, nema sta. Ja sportski cestitam boljem ako je pobjedio posteno. Jbga, Musli me kostao zestoko.
Ovo kolo je bilo jako skroz, svi "standardni" su odigrali dobro. ALi macija je trka do pojate, liga dugo traje
Korisnikov avatar
By Shomy_lee_jones
texxxdrummer napisao:
ubicatigrova napisao:knofimaisetr - ubicatigrova
122 - 135

Eto texe opravdah tvoje poverenje, mozda ne u poenima al kad ne mogu knofija rasnim akcijama, mogu ovako :)
bravo decko, bravo. Uljepsao si mi dan, samo tako da nastavis. Ipak nisi ko somi
It's not over 'till the fat lady sings(karaburac,ubica,rudonja i ostali kadar :drool: )
edit:
celih 82.da ne bi savovica i sutala bio bi potop pcinjski.sutalo ime dedino od pocetka jebe mamu
Korisnikov avatar
By No4
Milane cestitam na pobedi.Mozda bi bilo malo vise neizvesno da da su mi igrali neki igraci(Musli na primer), a drugi su indeksnom podbacilli.Jos jednom cestitam na pobedi.
Korisnikov avatar
By texxxdrummer
Shomy_lee_jones napisao:
texxxdrummer napisao:
ubicatigrova napisao:knofimaisetr - ubicatigrova
122 - 135

Eto texe opravdah tvoje poverenje, mozda ne u poenima al kad ne mogu knofija rasnim akcijama, mogu ovako :)
bravo decko, bravo. Uljepsao si mi dan, samo tako da nastavis. Ipak nisi ko somi
It's not over 'till the fat lady sings(karaburac,ubica,rudonja i ostali kadar :drool: )
edit:
celih 82.da ne bi savovica i sutala bio bi potop pcinjski.sutalo ime dedino od pocetka jebe mamu
Decko, dal se zajabavas sa mnom? Pa kako te nije sramota, zivota ti?
  • 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 105
Svaštara

Iskreno mnogo mi je teško palo ovo juče kad[…]