Teme vezane uz sve reprezentacije
Korisnikov avatar
By djokonda
Valderama napisao: Uto Avg 23, 2022 1:30 pm Samo mi nije jasno što nema Zubčića i Bendera. :?:

RTS će prenositi skoro 45 mečeva, eto nam lepe prilike da diskutujemo o utakmicama i turniru uopšte.
Zbog Šarića i Prkačina...a Bender se realno raspada
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Gospodin Bender je završio danas u Obradeiru ako sam dobro ispratio, primera radi jedan Mihajlo Andrić igra za Andoru u istoj toj Španiji... Sasvim jasno koliko je protraćen taj talenat, nešto kao Rade Zagorac :mrgreen:
Korisnikov avatar
By BBBbbb
Salvatore Guliano napisao: Uto Avg 23, 2022 2:23 pm Gospodin Bender je završio danas u Obradeiru ako sam dobro ispratio, primera radi jedan Mihajlo Andrić igra za Andoru u istoj toj Španiji... Sasvim jasno koliko je protraćen taj talenat, nešto kao Rade Zagorac :mrgreen:
Rade jos i zlatan koliko je Bender razocarao.
Korisnikov avatar
By MileBL
Cudi me kako Misko jos nije udomio Zagorca
Kontam da ce kod nekog njegovog trenera gde bi bio forsiran
A mozda ceka nesto da se otvori u nekom EL/EC klubu
Korisnikov avatar
By Lepus
U kom EL klubu on može igrati? On nije blizu ni EC igraču.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Korisnikov avatar
By MileBL
Od kud ti znas sta on misli o svojim mogucnostima, svojevremeno je Keselj pre dolaska u Megu izjavio da je cekao neku ponudu iz NBA ili EL ako se ne varam
Korisnikov avatar
By Lepus
Nije ni bitno šta on misli, bitno je šta misle potencijalni kupci.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Hrvatska je kerov kurac od reprezentacije, nemaju pleja i onda dovedu Amera Smita koji nije plej da to igra, covek je klasican suter, razbio je Zvezdu npr sa 4,5 trojki u Evroligi, ali video pleja nije.
  • 1
  • 335
  • 336
  • 337
  • 338
  • 339
  • 368

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]