Stare teme
By milanezija
Valderama napisao:Mali Trifa veći katolik od pape.
Idiotski komentar idiotskog poteza

Pritom nista sto do sada nije vidjeno milion puta nego je sjajno posluzilo prvo klupi da udje u fajt a potom Radonjicu da se ne prica o -35 u tom trenutku nego o tome
Korisnikov avatar
By Zex88
milanezija napisao: Pet Jun 03, 2022 10:41 pm
Valderama napisao:Mali Trifa veći katolik od pape.
Idiotski komentar idiotskog poteza

Pritom nista sto do sada nije vidjeno milion puta nego je sjajno posluzilo prvo klupi da udje u fajt a potom Radonjicu da se ne prica o -35 u tom trenutku nego o tome
Свако има право на своје мишљење,можеш се не слагати са коментаром,али није у реду неком написати да му је коментар идиотски.. Поготово што је Рама коректан форумаш и није у реду да му се тако обраћаш.
Korisnikov avatar
By Zex88
Otvorena trojka Branka Lazića i on rešava da smiri igru..Epilog,izgubljena lopta i 5p Pantera.. Kako bih za ovakve stvari slao na tribine odmah..Bukvalno ubije momentum ekipe..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Zex88
Au kakvo sramotno izdanje.. Bukvalno se ne zna gde smo gori,da li u odbrani ili u napadu..

U napadu da se igrači Partizana sklone i da bude 5 naših mi binizgubili loptu.

Korisnikov avatar
By Lepus
Obradović za sada delje Radonju kao glogov prut. Mi osim centralnog pika nemamo nijednu jedinu akciju. Pogotovo sad kad Kalinić ne igra.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Korisnikov avatar
By Zex88
Apsolutno.. Mnogo je bolji Partizan..

Ali kakav kriminal od meča..1/13 za 3,12 izgubljenih lopti..Kad je Holins onu bacio na tribine kad je Luka ostao sam pod kosem,hteo sam da se upucam..

Sve se resava u 3/4..Bude li Partizan vodio posle 3/4,gotov je meč..

• 1
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 69
KK Partizan 2025/26.

Od Pokua definitivno dižeš ruke? Ovo bi m[…]

Изунду и Ђуришић су ок потези..Чекамо даље планове[…]