Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Kakva dva napada posle prekida..

Ima apaolutno i do Radonjica,ali je ovo bilo u fazonu ne sme da se dobije..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Lazic umesto Holinsa je prelomilo utakmicu, plus ocajne role Mitrovica i Kalinica, plus Markovic igra, a Ivanovic i Volters na klupi, uzlged Voltersa nema nigde tri utakmice. I opet smo mogli da pobedimo da sudije nisu pustile tucu i izmislile i uzele nam jedno 10 lopti u napadu.
Korisnikov avatar
By The Answer
Topovski udari, gađanje, vređanje, uglavnom sve ono što sam pričao kad su se pravili da su gospoda nakon druge i užasavali se nad samo vređanjem i pravili se da su Danci i kad su im se stranci zaletali na baš mnogo nikog... sve razumem, nije u redu ali sve razumem, popiješ kaznicu neku i to je to. Ali ljudi moji, ja sam tek sada video degenerika od bar jedno 45-50 godina koji jebeno drka lutki na naduvavanje iza naše klupe. Kakav maloumni umobolnik treba da budeš da to radiš? Vide ga deca iz hale, žene...

Nije neki balavac napaljeni, a ni tada nije opravdano, nego neka matora drtina stasala i deda da bude.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
The Answer napisao: Pet Jun 03, 2022 10:38 am Topovski udari, gađanje, vređanje, uglavnom sve ono što sam pričao kad su se pravili da su gospoda nakon druge i užasavali se nad samo vređanjem i pravili se da su Danci i kad su im se stranci zaletali na baš mnogo nikog... sve razumem, nije u redu ali sve razumem, popiješ kaznicu neku i to je to. Ali ljudi moji, ja sam tek sada video degenerika od bar jedno 45-50 godina koji jebeno drka lutki na naduvavanje iza naše klupe. Kakav maloumni umobolnik treba da budeš da to radiš? Vide ga deca iz hale, žene...

Nije neki balavac napaljeni, a ni tada nije opravdano, nego neka matora drtina stasala i deda da bude.
Brate takvih iskompleksiranih mentola ima previše i na našim i na vašim tribinama, dok sam išao na tekme u Pioniru, znalo se da je njima mesto na ogradi partera... Šteta da tolka njihova energija ide na vređanje, dosta kamena bi moglo da se iskleše umesto toga...Al to su neki dal panduri, neke bivše glave tribine ili tako nešto, jer im niko ništa ne sme u hali
Korisnikov avatar
By Lepus
Kakve bravure Radonjića, ovo je za nepovjerovati. Jebali ti Mitrović, Marković i Lazić sve živo.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Korisnikov avatar
By Zex88
Ozbilna sramota..Nista,spremaj se za peti mec..Ovde se nismo pojavili,tj bolje nestali smo..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

• 1
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 69
KK Partizan 2025/26.

Od Pokua definitivno dižeš ruke? Ovo bi m[…]

Изунду и Ђуришић су ок потези..Чекамо даље планове[…]