Teme o ostalim sportovima
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
milanezija napisao: Pet Jan 28, 2022 10:54 pm Kako su probali da navuku Francuzima na kraju, ne pamtim brži neaktivan napad, plus sumnjivo probijanje ali onda...

MAJSTOR PAVLIČKA, kolike godine je top 5 golman sveta ali uvek u senci nekoga

Vidim Đerona doveo Abutovića i Kolakovića u klub, jako bitna stvar je njegov dobar odnos sa Abutovicem. On je jedan od ključnih igrača za napredak naše reprezentacije. Elitni defanzivac, koji je zahvaljujući imbecilima propustio tolike godine igranja za nas :doh:
PALIČKA, A NE PAVLIČKA
By milanezija
MILOS OBILIC napisao:
milanezija napisao: Pet Jan 28, 2022 10:54 pm Kako su probali da navuku Francuzima na kraju, ne pamtim brži neaktivan napad, plus sumnjivo probijanje ali onda...

MAJSTOR PAVLIČKA, kolike godine je top 5 golman sveta ali uvek u senci nekoga

Vidim Đerona doveo Abutovića i Kolakovića u klub, jako bitna stvar je njegov dobar odnos sa Abutovicem. On je jedan od ključnih igrača za napredak naše reprezentacije. Elitni defanzivac, koji je zahvaljujući imbecilima propustio tolike godine igranja za nas :doh:
PALIČKA, A NE PAVLIČKA
TYPO
Korisnikov avatar
By Zex88
Lepa pobeda..Hvatamo kontinuitet polako..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

By milanezija
Zex88 napisao:Lepa pobeda..Hvatamo kontinuitet polako..

Ja prezadovoljan
Korisnikov avatar
By BogdanB
Nadam se da ce biti puna hala u subotu, posto je mnogo losa prica oko karata.
Okacili postere po gradu ali nista ne pise za karte. Nasao sam na fejsu rukometnog saveza, da je potrebno ici u prostorije rk radnickog, do 15h i uzeti besplatne karte.

Poslato sa MAR-LX1A uz pomoć Tapatoka

Korisnikov avatar
By Zex88
milanezija napisao:

Ja prezadovoljan
Isto..Nadamo se da ce se nastaviti u ovom stilu..Slabo pratik klupski rukomet kod nas,kakvo je stanje?

By milanezija
Zex88 napisao:
milanezija napisao:

Ja prezadovoljan
Isto..Nadamo se da ce se nastaviti u ovom stilu..Slabo pratik klupski rukomet kod nas,kakvo je stanje?

Vojvodina se drzi isto, Partizan napreduje pomalo ali Metaloplastika proporcionalno pada, omakne se neki tim jos kao cudo jedne sezone i tako, ukratko, svaki talenat bezi cim moze odavde
  • 1
  • 138
  • 139
  • 140
  • 141
  • 142
  • 146

Види га Ске :) Дакле идемо на Барсу,па евентуално[…]