Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Ovo je bas ono daj da povucemo od starta za Partizan da nam neko ne zameri..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Zex88
MileBL napisao:Napustiti teren i gotovo, nastavak utakmice je samo odobravanje kradje

Sent from my SM-A315G using Tapatalk
Nema sta da napustamo..Gledati kradje i spremati se..

Korisnikov avatar
By Zex88
Tu smo i pored svega..Za pobedu nam treba da makar malo sudije ohlade i da imamo vecu koncentraciju sa bacanja.. Kljucna je 3/4..

Korisnikov avatar
By Zex88
Pogodio je sve Avramovic i to je to.. Medjutim ovako seljacko ponasanje ne pamtim da sam video.. Ono pokazivanje ka klupi Zvezde..Za ono se na basketu dobija samar..

Edit: Ali sudije ne staju..

Korisnikov avatar
By The Answer
Pamti pa vrati, sve, od ovih neandretalaca na tribinama koji 2 minuta nisu sposobni da navijaju za svoj klub do ovog govnarka Ledeja za ovo na kraju. Budućnost da bude mala maca kad dođe vreme!
Korisnikov avatar
By Zex88
Samo opusteno..

Neverovatno mi je da Ivanovic izgleda kao jeftinija verzija Rebica..

Korisnikov avatar
By Lepus
I na kraju BBIQ igrača Partizana donio minus ispod 15 što je i glavni cilj utakmice bio.

Generalno, dobro su nas isprašili. Avramović je ovo sada odigrao i nikada više. Ne znam što ga Holins nije preuzeo?!

Kod nas najupečatljivije koliko je se Ivanović usrao u gaće i to da već ko zna koju utakmicu za redom ne možemo bacanja pogađati. Kalina loš.

Bitno je da i ovim porazom imamo ubjedljivo najveće šanse za prvo mjesto u regularnom dijelu, a to je prioritet.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Korisnikov avatar
By MileBL
Ivanovic se teze snalazi kad nije prva violina ali navice se.
Dobro je da spasismo +15
Vec sam pisao da mi je zao sto Avramovic nije dosao kod nas

Sent from my SM-A315G using Tapatalk

Korisnikov avatar
By Lepus
Avramović je obična kurčina od igrača. Što bi rekli Ameri, streaky shooter koga prosere ovako jednom u sto godina. Ispravko, ovo je jednom za života. Na sve to, nije baš najbistriji tako da osim ove iso košarke nema šta da ponudi.

Ivanović ne može biti glavni igrač u Zvezdi. Slažem se da bi trebao imati više slobode i protagonizma, ali na EL nivou jednostavno fizički nije dorastao. Ovo večers je bilo skandalozno.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

• 1
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 69
KLS i Superliga

Porazom Hercegovca u poslednjem kolu Sloboda je i […]