Teme vezane uz regionalnu ligu
Korisnikov avatar
By Pavac
Нисам те питао да ли је Алија одбио него теби то кажем :D Да ли је теорија завере или не, мислим да су странци склонили Абдића бабу јер би он сигурно прихватио останак са Србијом. Бабо је можда превише форсирао ту причу као да смо род најближи али је свакако то била најпаметнија опција, када гледамо 30 година касније.
Муслимани су поклана јагњаг ако гледаш тв, у реалности се обичан народ измирио међусобно
Киро је био добар човек.
Са муслиманима из Босне треба да се помиримо званично, иако заједничког живота нажалост више нема. Све снаге уперити на јачање Српске, а ако хоће ови из федерације да живе с нама приликом неког евентуалног цепања, ја бих и њих примио у државу
Са Хрватима нема помирења и та прича је хвала Богу завршена заувек, мада то је нешто скроз друго
Korisnikov avatar
By MileBL
Borac BL dobro gazi u Aba 2 ligi, ako udju u prvu ligu bice zestoko na tribinama u susretu sa Igokeom

Sent from my SM-A315G using Tapatalk

Korisnikov avatar
By skeske
MileBL napisao: Sub Feb 12, 2022 9:22 pm Borac BL dobro gazi u Aba 2 ligi, ako udju u prvu ligu bice zestoko na tribinama u susretu sa Igokeom

Pa filijala su igokei, ne znam sta bi bilo...
Korisnikov avatar
By MileBL
Ako u Banja Luci nema niko da navija za Borac i pogrdno skandira Dodiku onda se nista nece desavati na tribinama

Korisnikov avatar
By skeske
MileBL napisao: Ned Feb 13, 2022 2:08 pm Ako u Banja Luci nema niko da navija za Borac i pogrdno skandira Dodiku onda se nista nece desavati na tribinama

Oni koji strastveno navijaju za Borac, ne dolaze na utakmice, bar ne grupno, jer ovo nije Borac nego OKK Borac, drugi klub. Pravi Borac se takmici u drugoj ligi RSa.
Korisnikov avatar
By Lepus
Šta znači to "strastveno navijaju"? Bio sam u srijedu na utakmici, dvorana je bila skoro puna, tako da je za navijače to pravi Borac.

Što se tiče igranja Prve Aba lige, od toga nema ništa, iz više razloga, a glavni je već pomenut. Oni si Igokeina filijala.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Korisnikov avatar
By Lepus
Ne isplati im se iz više razloga. Prvi je da Borac to ne može ispratiti finansijki. Samo igranje ABA2 je za njih bio veliki korak, a i to je uspješno obavljeno preko Dodika, tj. Vuk Radivojević je završio tu stvar.

Drugi, onaj bitniji je što bi time Igokea dobila rivala koji je u RS-u/Banjoj Luci dosta populariniji od njih. To bi stvorilo još veći animozitet prema Dodiku, a to mu tek nije cilj.
Korisnikov avatar
By skeske
Lepus napisao: Ned Feb 13, 2022 10:00 pm Šta znači to "strastveno navijaju"? Bio sam u srijedu na utakmici, dvorana je bila skoro puna, tako da je za navijače to pravi Borac.

Što se tiče igranja Prve Aba lige, od toga nema ništa, iz više razloga, a glavni je već pomenut. Oni si Igokeina filijala.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Govorim za lesinare.
Siguran sam da ce uvijek biti solidno popunjena dvorana u ovim jacim utakmicama. I ovaj klon Borca je 25 puta popularniji od bilo kakvih Igokea.
  • 1
  • 986
  • 987
  • 988
  • 989
  • 990
  • 1000
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]