Teme vezane uz regionalnu ligu
Korisnikov avatar
By Pavac
Ајмо хулигани, навијачи, симпатизери, хулиганчићи, ботови...наградно питање. Ко је на слици?
Prikačeni fajlovi
17098271_1667085730251745_2010568432743500277_n.jpg
17098271_1667085730251745_2010568432743500277_n.jpg (79.99 KiB) Pogledano 926 puta
Korisnikov avatar
By Pavac
Лемилице, зашто тако? Не гледам на ово национално него искључиво навијачки.
Богдане а и сви остали, седи на место 1. Недовољан
То су Амир Пузић џине и Аднан Махмутовић јава, бивше вође Питара и Манијака
Korisnikov avatar
By MileBL
Vjeruj da pojma nisam imao ali po facama su mi vukli na Sarajevo, nisam hteo na tu temu nista pisati jer se ovde uvjek nadje neko uvredjen kad se pomenu Muslimani.

Sent from my SM-A315G using Tapatalk

Korisnikov avatar
By Pavac
Немој тако Леми
Рат у Босни је прошао и свака страна је најебала. По мени се нисмо требали крвити са муслиманима из Босне, ја бих њих исте секунде примио да живе са нама али нема ништа од тога
Ову слику сам ставио више мислећи на неко здравије ривалство које је било некад, тога више нема ни код цигана и гробара, питара и манијака...небитно. Дуго је кружила прича по Сарајеву, не знам да ли је урбана легенда, измишљотина или истина, да је Аркан једном изашао у Сарајево и у неком клубу налетео на Џинета, Џине га звао напоље да се туку а Аркан није смео :D
А Сарајево као град, то се слажем мање више. Специфичан град и специфични људи. Тотални другачије све од целе Босне. Такође треба узети у обзир да је Сарајево прошло миграцијски јако лоше. Буквално кад неко каже да у Београду нема више Београђана, то је мала маца шта се десило Сарајеву... или си раја или си папак...
By Tamerlan
Pavac napisao: Pet Feb 04, 2022 9:22 pm. По мени се нисмо требали крвити са муслиманима из Босне, ја бих њих исте секунде примио да живе са нама али нема ништа од тог
Imali su takvu ponudu pre rata i bahato je odbili.

Ovaj rat je pokidao i poslednju kopču između nas i Bošnjaka, previše su sranja napravili i taj proces našeg otuđivanja je nepovratan. Naš cilj je bezuslovna briga o Republici Srpskoj, a Bošnjacima ostavljamo da se međusobno iscrpljujju sa Hrvatima u Federaciji BiH.
Korisnikov avatar
By Pavac
Ко ју је одбио? Алија? Јел се Бабо намерно повукао или га је неко натерао, баш да би дошло до рата.....
Обичан народ је ту највише најебао, ја о томе причам...
А и Валдерама, па сви су имали понуду са нама да живе па је испало да неће нико. Само браћа цигани хоће :mrgreen:
By Tamerlan
Da, Alija.

Pavac, niko nije imao našu tako konkretnu i povoljnu ponudu kao Bošnjaci. Čak je i Gligorov pristao da Makedonija ostane u krnjoj Jugi ako Alija odustane bezobzirnog preglasavannja Srba u Bosni. Slažem se da je običan narod najviše stradao, s tim što se pišam po ustaljenom narativu u kome su Bošnjaci poklana krotka jagnjad, a Srbi krvoločna čudovišta.
  • 1
  • 985
  • 986
  • 987
  • 988
  • 989
  • 1000
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]