Teme vezane uz sve reprezentacije
Korisnikov avatar
By skeske
Poku ima potencijal da bukvalno sve bolje radi od Belog, tj da bude Beli za bogate, samo cemo sacekati da vidimo ima li ono u glavi sto mu je potrebno.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
S obzirom da sam upoznao i njega i roditelje, dok sam bio u Atini, ali i na osnovu intervjua koje sam sluša, mogu reći da je dečko i više nego zdrav u glavi. Prosto kao da nije godište koje je, učen je pravim vrednostima, deluje da je dosta rano i sazreo, što je donekle i logično jer je rano otišao u inostranstvo, ali svakako dečko za primer. Želim mu svu sreću sveta i da postane 7 puta bolji od Belog.
Korisnikov avatar
By BBBbbb
Poku i dalje obecava, samo sto u OKC trenutno je Giddey bolja verzija njega, bar u smislu spremnosti za NBA.
Nadam se da ce nastaviti da radi, jer je bas veliki potencijal.
Korisnikov avatar
By Zex88
Pa ja vidim Jovica kao nekog ko bi uskoro bio spreman da uskoci..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Ako gledaš Micića kao veterana, što onda ne računaš i Jokića, pa oni su ista generacija :D

Teo je izuzetak, ali generalno smatram da plejevi u današnje vreme malo sporije sazrevaju i dobijaju slobodu i potrebne minute, koji su im neophodni za sticanje samopouzdanja. Eto primer Vase koji je tek u Tofašu dobio odrešene ruke, a sazreo potpuno u Žalgirisu, a igra seniorsku košarku od fazon 16 godine u Megi. Verujem da će neki od naših "otpisanih" talenata, kao što je i Vasa bio u trenutku odlaska iz Zvezde, procevetati u nekoj Poljskoj, Turskoj, Italiji... Te na zadnja vrata ući u reprezentaciju.

Može Poku biti vrhunska 4, a prednost visine može koristiti i na 3, nešto kao i Beli, s tim da je Poku u Olimpijakosu kod Blata igrao pleja, kao i Beli u Zvezdi kod Karija. Svakako može se koristiti možda u nekim varijantama i na 5, kao neko ko će da širi odbranu, jer svakako teške i jake petice gube mesto u modernoj košarci. Nisam ga gledao od prošle sezone, morao bih pogledati neku utakmicu da vidi da li je napredovao preko leta i na čemu je radio. Poku je svakako dosta mlad i odlična stvar je što je upao u ovakav OKC, gde samo mladi i igraju i imaju dosta slobode. Verujem da će i masu nabaciti, odnosno da će dodati malo više mišića, ali to polako ide, kao i u slučaju Jokića.

Jović vidim da ima baš dosta slobode i da je stvarno lepo napredovao i kroz sezonu, tako da i njega očekujem uskoro na vrhunskom niovu.

Balša Koprivica je takođe u priči, može on postati odličan igrač kroz koju godinu ima sve predispozicije za to.
Korisnikov avatar
By skeske
milanezija napisao: Uto Dec 14, 2021 11:59 pm Bilo bi lepo da dodje na obuku kod Željka :)
Zoc prvo da pokaze da od osvajanja silnih trofeja nije zaboravio da razvije igraca :D
Ima sad priliku sa Madarom, Trifom i Koprivicom :)
Sto se tice zamjene za Kalinu i Lucu i vidu Jovica, mislim da je Jovicu mnogo veci plafon od reprezentatovne uloge Luce i Kaline.
  • 1
  • 942
  • 943
  • 944
  • 945
  • 946
  • 1165
NBA

Topic za sve ovo bavljenje kosarkom ima 3 meseca i[…]

KK Crvena Zvezda 26/27

Ocekujem najgoru ekipu u istoriji kluba gde se ne […]