Stare teme
Korisnikov avatar
By MileBL
Valderama napisao:Mile jesi zadovoljan ovosezonskom ekipom?
Da, najvise mi se svidja veliki broj domacih igraca, zao mi je sto nismo uzeli Avramovica umesto Holinsa a bio je u nekim kombinacijama pre potpisa za KKP, a vise bi nam odgovarao neki bek sa boljom igrom sa loptom i rukama u odnosu na Holinsa.
Sa Markovicem cemo dobiti dodatno na cvrstini, prosirice se broj igraca koji mogu kreirati.
Imali smo maler sa povredom Vajta, vjerujem da bi imali koju pobjedu vise u EL da je on bio tu jer se stalno krpimo na poziciji krilnog centra. Za Luku se pokazalo da moze samo igrati na petici i dobro se snalazi u toj ulozi mada ima problema kad je na drugoj strani fizicki jak centar. Kuz je dosao izuzetno fizicki spreman i to je glavni razlog njegove bolje igre, nema tu nekog ulaska u formu i slicnih fraza, jednostavno momak pre nije mogao izdrzati par minuta utakmice. Ipak trebalo bi dovesti jos jednog centra kad vec ne racunaju na Cirbesa da mozemo biti jos cvrsci pod kosem.
Iskreno, ne znam sta da mislim o dovodjenju Kaline i prepustanju uloge glavnog igraca u njegove ruke, on je tokom karijere uvek bio bitan igrac ali nikad kao sad da se igra bas vrti oko njega, vjerujem da je ta uloga glavnog igraca bila jedna od najbitnijih stavki zbog koje je dosao kod nas. Za sad se dobro snalazi, ponekad zasrlja ali vjerujem da ce tokom sezone shvatiti koje mu stvari bolje idu a sta mu teze prolazi.
Takodje nema smisla hejtati pojedine igrace jer tesko da moze biti svih 12 igraca jednako raspolozeni i spremni za utalmicu, bice tu uspona i padova tokom sezone ali siroka rotacija nam daje nadu da ce u svakoj utakmici biti pruzen maksimum.

Sent from my SM-A315G using Tapatalk

Korisnikov avatar
By skeske
Dolaskom Stefa, uloga Kaline kao kreatora ce se smanjiti, sto je veoma bitno. Treba nam jps centar sa jacom atletikom i guraj pa sta bude.
Korisnikov avatar
By MileBL
Jebala te atletika, hvala bogu takvi kod Radonje ne prolaze, centar treba biti snazan, kad se pozicionira da nema pomjeranja samo se odbiti od njega mozes.
Kod Kaline nije problem kreacije vec uzimanje isuvise teskih suteva

Korisnikov avatar
By skeske
MileBL napisao: Sub Nov 13, 2021 6:34 pm Jebala te atletika, hvala bogu takvi kod Radonje ne prolaze, centar treba biti snazan, kad se pozicionira da nema pomjeranja samo se odbiti od njega mozes.
Kod Kaline nije problem kreacije vec uzimanje isuvise teskih suteva

Prvi dio, atletika zbog odbrane iskakanjem koje ce nam biti bitno kao i kod upotrebe Mitra ofanzivno na 4 i krpljenje njega defanzivno u tim situacijama. Radonja inace voli da ima opciju sa jacom atletikom i sutem sa vana ako ima tezu cetvorku sto Mitar moze malo glumiti iako je sada cista petica.
Drugi dio, uzima teske suteve jer nije talentovan iskreirati za druge u takvim situacijama sto je i normalno.
Korisnikov avatar
By MileBL
Male su sanse da vidimo Mitra na cetri pogotovo kad se vrati Vajt, ne ide igra kad cetvorka nema sut, tu se pakuje reket.
Opcija gde bi nova petica bila pretnja sutom nije losa jer bi se otvarao prostor za igrace sa krilne pozicije da napadaju sa niskog posta. Uglavnom sve je bolje od nekog sitnog skakavca koji poene moze postici samo zakucavanjem.

Korisnikov avatar
By skeske
MileBL napisao: Sub Nov 13, 2021 7:05 pm Male su sanse da vidimo Mitra na cetri pogotovo kad se vrati Vajt, ne ide igra kad cetvorka nema sut, tu se pakuje reket.
Opcija gde bi nova petica bila pretnja sutom nije losa jer bi se otvarao prostor za igrace sa krilne pozicije da napadaju sa niskog posta. Uglavnom sve je bolje od nekog sitnog skakavca koji poene moze postici samo zakucavanjem.

Upravo si sam sebi odgovorio, krilni centar je krilna pozicija, Mitar je neodbranjiv za 30% el centara, da nece za cetvorke u tim situacijama. Ali za to nam treba petica sa sutem i jakom atletikom da moze pokriti 4 defanzivno.
  • 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 69

Nisam pogledao taj turnir, samo sam malo uhvatio p[…]

Звезда је буквално форсирала домаће до изнемоглост[…]