- Sub Okt 23, 2021 8:55 am
Pa jbg, ne odgovara ovom timu Zvezde ekipa koja takodje igra jaku odbranu, jer ste napadacki nedovoljno talentovani na EL nivou... Sreli ste se sa takvom ekipom, koja je slicna vama, ali ima nesto bolji napad, prosto vam ne leze. Mislim da je bilo besmisleno prilagodjavati se njihovoj igri, trebalo je da Kuz igra mnogo vise, kad je vec donosio prevagu, takodje neshvatljivo sto Holins ima ovako sporednu ulogu u napadu, on bi decko mogao mnogo vise da uradi ako mu se da veca sloboda. Generalno ocajan sut za 3 juce ste imali, a tu je prednjacili Dobric i Kalinic sa po 6 promasaja, sto je opet i rezultat njihove dobre odbrane s jedne strane.
Sve u svemu, ovom timu fali dosta igrac sa poenima u rukama, jedan igrac kao sto su bili Beron i Lojd svojevremeno. Mozda je Holins taj tip, ali ocigledno mu se ne daje dovoljno slobode. Kod vas je jasno data uloga nosilaca Kalini i Dobricu i oni nose ekipu i prve su napadacke opcije, ali opet njih dvojica nisu vrhunski skoreri za EL nivo kosarke. Sve je podredjeno timu, te je vrlo homogena ekipa, ne odskace nikad niko nesto previse, ali fali po meni poenter, to se nece promeniti ni povratkom Vajta i Cirbresa. Ne moze se prosto protiv svakoga igrati samo na odbranu, falio je svakako i Dzoni sinoc, ali mi se cini da bi vama dovodjenje centra u ovom trenutku skroz poremetilo tim i hemiju. Pricalo se centar sa poenima u rukama, a vama u proseku Kuz i Mitar po minimum 10 poena daju, na mali broj poena koliko igrate to je tipa 1/3.
Ceka vas Mornar u Baru sutra... mora brzi restart da se uradi i da se gazi dalje