Teme o ostalim sportovima
Korisnikov avatar
By Zex88
Neverovatno je koliko smo nemocni bez Tijane u napadu..
Na kraju lagana pobeda,ali set i po je bilo bas lose..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By BogdanB
Uh, opasno bilo.. Oducili smo ih u zadnjem setu

Poslato sa MAR-LX1A uz pomoć Tapatoka

By Tamerlan
Nekako mi se čini da je ključ bio u 2. setu kada smo vodili 22:20 i onda dočekali italijansku seriju od 5:0 u poenima. Da smo taj set priveli kraju kako treba teško bi Italija preokrenula.

Ne treba pljuvati devojke, međutim ide mi na živce trabunjanje Milinkovića i Raleta Simića o vanserijskom uspehu.
By Gsk133
Proklet bio sam kada je Nikola Jovović zaigrao za reprezentaciju. Kakav epski nemac pojma. Pa nemoguće da nemamo boljeg i na koju foru je ovaj prvi tehničar reprezentacije nemam pojma a siguran sam da niko to ne može da mi objasni. Šta je Bogu zgresio jedan Atanasijevic (jedan od najboljih igaca u istoriji) da mu diže lopte jedan takav dunster. A što se tiče devojaka ovo je neuspeh i to veliki, jer su mnogo kvalitetnije od italijanki i plus igrale su kući.
Korisnikov avatar
By Zex88
Valderama napisao:Grobi ti stalno pišeš o Atanasijeviću kao da je on Miljkovićev nivo.
Nikad nije ni blizu njega stigao..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

By Gsk133
Najbolji svetski korektor i uz Leona najbolji igrač na svetu. Pratim odbojku i iz ere Miljkovica u uz Miljkovica ja boljeg korektora od Atanasijevica nisam gledao.
Korisnikov avatar
By BogdanB
Bas mi krivo za odbojkasice. Najgore kad sve pobedjujes i izgubis u finalu

Poslato sa MAR-LX1A uz pomoć Tapatoka

By Gsk133
Pitanje za forumase koji se razumeju u odbojku zašto nam npr Mitic nije prvi tehnicar. On je igrao u Perudji, dok Jovović kroz celu karijeru igra za ispod prosečne klubove? Naša muška reprezentacija pravi extra rezultate s obzirom kakvu ekipu imamo. Ovo danas sve sem Atanasijevica i Uroša Kovacevica(koga sam takodje mnogo kritikovao) je svetlosnim godinama po kvalitetu slabija u odnosu na braću Grbic, Miljkovica, Kviska Vujevica...
  • 1
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 94
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]