Teme vezane uz sve reprezentacije
By Gsk133
Kakva doktorska partija Blejka Silba. 31 poen i 7 asistencija. Po meni najbolji stranac ikada u Zvezdi uz Skunija Pena.
Što se tiče Turske reprezentacije koji su ovo mediokriteti tj bezveznjaci od igrača. Svi do jednog. I Korkmaz i Osman i Iljasova, Sanli, svi bukvalno. I brat Hido je bio mediokritet od igraca, nikada ništa konkretno nisu uradili i skroz neobiljni igrači. Najbolji igrač Turske u istoriji je Ibrahim Kutlaj. Bio je vrhunski bek i preozbiljan igrač i igrač sistema kada treba, kao kod Zeljka u Panatanaikosu. Pored njega jedina 2 donekle vrhunska igrača su Mirsad Jahovic i Okur.
Juče vode 15 razlike u drugoj četvrtini protiv Grčke, pa ih grci stižu malo po malo i na kraju ubedljiva pobeda Grčke. Karakter nula.
Korisnikov avatar
By Zex88
Očekujem da Litvanija - Slovenija bude odlična utakmica.. I očekujem Sloveniju na OI..

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka

Korisnikov avatar
By djokonda
Češka i Grčka - pomalo old school košarka...loš spejsing obe ekipe, old school centri (Papajanis i Balvin), plejevi sa problematičnim šutem (Kalates i Satoranski - mada se ovaj drugi dosta popravio) i Česima Veseli na četvorci.
Korisnikov avatar
By djokonda
Zex88 napisao: Ned Jul 04, 2021 10:36 am Očekujem da Litvanija - Slovenija bude odlična utakmica.. I očekujem Sloveniju na OI..

Ja navijam za Litvance...ipak su oni najkošarkaškija nacija na svetu.
Korisnikov avatar
By Zex88
djokonda napisao:
Zex88 napisao: Ned Jul 04, 2021 10:36 am Očekujem da Litvanija - Slovenija bude odlična utakmica.. I očekujem Sloveniju na OI..

Ali ih ne podnosim.. Još ono zviždanje na našu himnu..

Korisnikov avatar
By skeske
djokonda napisao: Ned Jul 04, 2021 12:20 pm

Poslije nas
By Gsk133
Nisu ni Kanada ni Hrvatska bili u najacim sastavima. Kanadi su falili Marej, Tompson i još neki Nba igraci, dok za Hrvatsku nisu igrali Simon, Šarić, Bender, Zubac, Tomic...
Što se tiče old school centara, obožavam takve centre. I voleo bih Balvina da vidim kod nas, u Partizanu.
Korisnikov avatar
By Pavac
djokonda napisao: Ned Jul 04, 2021 12:47 pm
skeske napisao: Ned Jul 04, 2021 12:28 pm
Poslije nas
Kod nas je fudbal ubedljivo najpopularniji.
+1992

Da samo znate koliko su ljudi ,,ograniceni'' samo na fudbal, kao da smo Englezi... :think:
  • 1
  • 328
  • 329
  • 330
  • 331
  • 332
  • 368
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]